Lilla Rara Sara

2009-01-31
19:41:19

Lördag
Idag hade jag egentligen ett fullspäckat schema. Mormor och morfar skulle besökas, Väla, fix med Sambon och Bio. Vi hade bokat biljetter till Valkyria.
Men så blir sambon sjuk. Troligtvis influensan så istälelt har vi bara tagit det lugnt. Sett på The Hills och druckit cola...

I morgon blir det lunch med en vän :-)

Jag har lust att göra om mitt hår igen. Är trött på att vars brunett. Det är verkligen inte jag. Analeigh från Top Model 11, hennes hår gillar jag. Lite sådär mittimellan. Lite ljusare än det bara så är jag nöjd.

2009-01-30
20:06:13

One two three four
Har precis ätit en grymt god middag. Sambon grillade fläskfilé och jag rostade potatis, sötpotatis och paprika i ugnen, till det hade vi en sås med paprika, persilja och fetaost i. Till det blev det en Mariestad och nu väntar jordnötsringar, lösgodis och Let´s Dance.

Man får lov att vara onyttig när det är helg!

Ha en trevlig kväll!


2009-01-30
11:54:52

Take away the grey! [EDITED]
Det har blivit en del shopping på sistone, det slog mig nyss haha.
Kan jag skylla på att det är rea tider? Och att jag rensat ur min garderob (In med det gamla och ut med det nya.. you know..). Det blev en STOR papperspåse full med kläder till Mini och två par skor.

I alla fall, idag hämtade jag ut ett paket innehållande ett par ballerina jag ska ha till våren/sommaren samt en tygpåse jag kan ha när vi handlar mat. Så är man lite miljövänlig. Den är gjord av organisk bomull så det klingar bra i hjärtat :-)
Hämtade även ut Minis gummiströvlar som hon gått och längtat efter.

Ett par ballerinaskor av den här modellen (att man kan vika ihop dem) har jag tänkt länge på att jag vill ha. Har nämligen ganska mycket problem med mina fötter, men envisas mer och mer med att försöka gå i högklackat. Då är dessa super att ha i handväskan och ta på sig när det gör för ont i fötterna. Tar mycket mindre plats än mina sneakers!



So, i övrigt då?
Har gått en lång promenad med Elsa och bästisen. Då jag har pappas bil över dagen så erbjöd jag mig att köra bästisen till Ica Maxi då hon skulle storhandla. hon i sin tur visade mig hur självcanningen går till så nu ska jag våga mig på det nästa gång..
Är lite feg av mig för nya saker...

Nu däremot är det vila som gäller, fötterna har gått på tok för mtk på för lite tid. Samtidigt som det är skönt att röra på sig så vet jag att jag borde ta det lugnt med med tanke på att jag har inflammation i ena foten. Det är bara så förbannat svårt att bara ta de lugnt...

DAGENS KLÄDSEL: Ralph Lauren jeans och svart stickad tröja från Soaked in Luxury
DAGENS SMINK: Inget. Blir nog lite bronzpuder rouge sen
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS VILL HA: Middagen ikväll. Typ nu...
DAGENS KÖP: Sötpotatis och en Kellogbar
DAGENS LÅT: Hönan Agda - Cornelius
DAGENS HUMÖR: Glad och pigg
DAGENS BEHOV: Smärtstillande som vanligt annars är jag inte så krävande ;-)
DAGENS BÄSTA: Stunden med bästisen.
DAGENS SAKNAD: värmen, så man kan sitta och äta på balkongen!
DAGENS DUMMASTE: Inget än så länge..
DAGENS FÖRVÅNING: Inget.. allt har flutit på som det ska

Går även runt och är lite stolt över mig själv. Har för första gången på väldigt länge stått på mig och satt emot, och det blev bra! Varför ska jag envisas med att vara  så förbannat snäll och följsam? Grå och trist och låter folk nästan få bestämma över mig.
Vad det handlar om vet bara några och det spar jag för oss. Tack för feedbacken igår!

2009-01-29
21:51:14

Den lilla röda
Nu när det börjar bli lite ljusare om dagarna så kommer längtan om våren. För varje minut som solen går upp tidigare, desto snabbare än värmen här.


I somras åkte svärfar och jag runt i hans lilla sportbil, skulle fotografera Sambons cabbe om jag inte minns fel. Såg bara lite gubbsjukt haha!
Man kan bara ha ett STORT leende på läpparna när han kör. Kan inte förvänta sig något annat när hornen växer ut på en gammal racingförare.
Nu övningskör jag i hans vinterbil och hoppas kunna utöka mitt körkort, bara dygnet kunde få fler timmar...
Automatväxel räcker inte...

2009-01-29
10:05:56

Såld
Grått och trist väder ute idag. Allra helst hade jag velat ligga kvar under täcket och se på dålig tv. But Noooo...
Det finns så mycket annat som man ska göra och vem vill vara en soffpotatis? Haha
Dessa måsten...

Jeans och gårdagens fynd från See by Chloe


2009-01-28
14:01:46

Love at first sight
Följ min blogg med bloglovin

Dessa söta gummistövlar från Juicy Couture har mamma beställt hem från MrsH till Mini. De har ju 70% REA nu so har man kikat på något tidigare så kanske det är nedsatt nu. Mini är överlycklig i alla fall och jag är minst lika glad. Med en extra socka i så kan jag låna dessa godingar från henne!

Försov mig i morse, så det blev bara en banan on the go till frukost påväg till simningen vid sjutiden.
Senare hämtade Mamma upp mig och hunden samt lite fika (räkmackor och semlor) då var det min tur att ratta bilen och köra pappa till doktorn igen. Detta skulle ta tid enligt honom så jag kunde gå i stan lite tycker han. Sagt och gjort.
Inte ofta man är i hemstaden så gick direkt in på Dimani...  och förälskade mig i en helt underbar svart blå klänning med fjärilar på. Ett väldigt stort impulsköp men den var på REA.Då är det mer förlåtligt ;-)
 
Perfekt till nästa helg då vi ska ut med några vänner:-)

Kan även skylla mitt impulsköp på att jag gått och varit skogstokig på Sambon hela förmiddagen. Småsak egentligen men tokig var jag! Vem stoppar liksom in skitig disk bland ren disk i en diskmaskin? Eller så är jag lite överdrivet pedantisk.. Haha!




För övrigt tycker jag att ni är dålig på att kommentera!
Ni bara läser o läser ;-)

2009-01-27
11:09:11

It´s just Thuesday...
Började dagen med blåbärssoppa och ostmacka. Blåbär är bra för imunförsvaret har jag hört. Då jag är livrädd för vinterkräksjukan och influensan så blir det mycket blåbärssoppa och blåbärssmoothie hemma hos oss.  
Yes, jag har en tendens att överdriva min konsumtion av något om jag hört något speciellt...

DAGENS KLÄDSEL: Ralph Lauren jeans och tröja från Sisters. Senare också Kofta från Use och EMUbootsen
DAGENS SMINK: Foundation, bronzpuder, mascara
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS VILL HA: Ny väska.. Funderar nästan på att sälja min Louis Vuitton Speedy...
DAGENS KÖP: Inget än så länge
DAGENS LÅT: Lay all you love on me - Abba
DAGENS HUMÖR: Suveränt
DAGENS BEHOV: Panodil, har fått ont i ryggen..
DAGENS BÄSTA: Sovmorgonen
DAGENS SAKNAD: Solen och värmen
DAGENS DUMMASTE: Inget än så länge..
DAGENS FÖRVÅNING: Att Elsa fortfarande ligger ui sängen och slumrar..




2009-01-26
20:08:11

My Favourite
Elsa är numer jättefin i pälsen. Hon behövde verkligen trimmas.
Så himla söt och valpig tycker jag att hon är nu!

Nu ska jag spendera kvällen med lite Ben&Jerry glass och gojibär medans Sambon är på träning. Bra fördelat haha!

Hoppas ni har en trevlig kväll!


2009-01-26
10:40:25

I wanna be near you
Äntligen måndag!
Gick och lade mig alldeldes för sent igår, det märker jag idag. Men det är bara att bita i äpplet och ta tag i dagen. Carpe Diem! Haha!
Kunde ju inte bara slockna när Sambon kom hem. Snackade igenom hela helgen och kom isäng vid midnatt. På tok för sent för mig..

Nu ska hunden lämnas till trimmning. sådär lagom kul tycker nog hon. Men fin kommer hon bli! Under tiden ska jag handla frukt och städa.
Får se om min fot orkar med träning idag eller om den raska promenaden till hundtrimmet räcker...
Annars har jag att göra här hemma på kontoret.


2009-01-25
22:11:54

I have a thing

I have thing for Björn just nu.
Björn Ulvaeus. 70-tal. ABBA.
Precis som jag hade det för Martin Westerstrand i LOK. Då räckte med det en låt ur stereon med honom för att benen skulle darra (eller nåt haha).

Det är något med rösten här låten. Härlig liksom. Får en att må bra.
Texten är inte så pjåkig den heller =)
 

2009-01-25
20:09:58

Gnäll inlägg
 Helgen är redan över och jag känner en viss lättnad.
Brukar inte lida av saknad när vi är ifrån varandra Sambon och jag, men dessa dagar har det mesta antingen gått emot mig eller bara varit piss så jag har med andra ord gått och längtat efter honom något enormt!
Men men den här helgen går till historien som en hemsk helg. Punkt.

Skönt att det är måndag i morgon och därmed tillbaka till rutinerna. Lite nya rutiner blir det också. Positivt. Bara en vanesak. Jag gillar det så.
Tråkmåns som jag är haha!

2009-01-23
22:03:21

Dregel dregel...
Först och främst vill jag tacka för alla era gulliga och fina kommentarer. Tack! Jättekul med så många nya läsare! Ska försöka bli lite bättre med både bilder och inlägg hädanefter ;-)
Ska försöka mig på att lägga in bloglovi´n här vid ett senare tillfälle om ni nu inte är så ambitiösa att ni själva söker på mig på bloglovi´n haha..


Det har varit en lugn fredagskväll för min del. Hemmagjord kycklingpytt med grönsaker och Let´s Dance.
Hade kunnat vara en hur mysig hemmakväll som helst om det inte vore för min pms hund som verkar sakna husse. Gnäller, sitter i fönsterkarmen och vägrar äta... Kan inte vara lätt att löpa och så lämnar husse henne. Totaldissad med andra ord stackarn!

Nu väntar en dusch sedan blir det sängen och min Bodil Mårtensson bok. Vi ska upp tidigt i morgon bitti Elsa och jag (hunden alltså).



Hoppas ni har en trevligt kväll!

XOXO

2009-01-23
13:44:17

Sweet Lemon Soda plz

Just nu sitter jag och dagdrömmer mig bort till Indien. Har riktigt härliga minnen därifrån och ser fram emot nästa resa vart den nu bär av :-)
Vi har ju lite planer och drömmar så att säga haha.

Annars så ser dagen lugn ut. For iväg med en grinig hund som löper till mamma och pappa i morse för o köra grosshandlarn till sjukhuset. Gått en promenad med hundarna och nu ser jag fram emot en kväll ensam hemma med Let´s Dance och kyckling till middag.
Att jag även slipper bussen är jag tacksam för. Det blir skåpet hem och inte pappas bil som pappa annars verkar föredrar. Tycker den är så bred så är osäker på att parkera den i garaget och han vill inte att den ska stå på gatan trots att det står två likadana på vår gata året om haha.

Gillar att Sambon och jag är ifrån varandra om kvällarna och vissa helger. Då får man chans att längta efter honom samt att man uppskattar så mycket mer tiden man spenderar med honom.


2009-01-22
14:59:34

So little time...
Jag har redan ångest för helgen som nalkas. Allt som skall göras. Alla måsten, saker som ska fixas, hjälpas och till på köpet har jag ovanligt mycket ledont. Jag som börjat vänja mig att vara någerlunda smärtlös... Så var det tillbaka igen! Känns som jag är förflyttad till högstadietiden då jag hade som mest problem med lederna...

 Redan i morgon ska jag köra pappsen till sjukhuset. Håller tummarna för det går bra för honom men det tror jag. Min fader är en fighter trots sin sjukhus fobi =)
Girig som jag är så håller tummarna för att jag också kan låna bil efter det så jag reder ut helgen lite smidigare.
Både Sambo och bil är borta i helgen på kurs i huvudstaden nämligen. Önskar att det varit en annan helg så jag haft möjlighet att följa med. Och åka till Uppsala till vännerna där. Men det får bli en annan helg.


Foto: Veronica Vesterlund


Har du pussat nummer 2?

Går till mammas o pappas företag.. Men vissat har ja pussat mamma o pappa!
Vad har du för relation med nummer 20?
En syster. Punkt.
När ska du träffa nummer 30?
Skulle väl va om jag går in på Pressbyrån för o handla I Guess...
Är nummer 18 söt?
Nej!
Vad var ditt första intryck av nummer 13?
En man som kommer slå sin framtida fru som Jennifer skulle sagt? Haha nej men märkte jävligt snabbt att man inte orkar med diskussioner med den här mannen. Och att han kör som en dåre. Men första intrycket var nog mer "shiet han verkar ju smart..."
Gillar du nummer 14?
Yes, min gamla mentor när det kommer till politik
Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Hmm... Nej det var nog strax innan jul. Lite saker hände på vägen och det har inte blivit av ännu..
När ska du träffa nummer 26 nästa gång?
När hon kommer hem från utlandet som vanligt, reseledarn!
Är du nära vän med nummer 23?
Nej inte numer. Men vi har haft våra stunder.. Med höga mobilräkningar..

Har du gått på bio med nummer 4?
Ja, men det var år o dar sen..
Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Ett kontor kan man väl integå ut med?
Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Barndomen och den svenska försvarsmaken
Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Angelica Baby! Självklart!

Vad har du och nummer 24 för relation?
Pelles hem nr. Hon underbar tös från Göteborg

Vad skulle du vilja göra med nummer 25?
Festa med. Lille Elin e kul=)
Vad är det bästa med nummer 8?
Han är snäll

Brukar du och nummer 16 träffas?
När vi gick i skolan typ..

2009-01-21
19:28:49

Just in case
Har varit lite frånvarnade ett tag. Det är mycket som hänt/händer och mina leder krånglar till på köpet.

Kontorsstolen agerar rullstol förtillfället då jag inte vill ta upp min riktiga rullstol från källaren. Har använt den för mycket utomhus för att jag ska vilja ha den inne i lägenheten nu. Ska ta och rengöra den en dag jag känner mig piggare.

Stänger in mig på kontoret här hemma och försvinner in i böckerna. Känns stundvis som om jag avskärmat mig från resten av världen lite för mycket. Men allt har sitt pris.

Nyponsoppa med mandelbiskvier är på tal om inget min nya last. Så gott! Förhoppningsvis ska det inte synas så mycket med tanke på träningen jag kommit igång med :-)

Idag, har det varit kontorsstolen och jag. Rullat runt och dammat i lägenheten och till och med kört med dammsugaren. Gå har stundvis varit omöjligt och när jag gått ut har jag spökat ut mig i Sambons stora skor.

Tre stora rosor (som också orsakade en olycka i köket men det är en annan historia) hann Sambon lämna av hemma hos mig innan han och F stack iväg och skrev in sig. Nu ska de bli fitta :-D Träna alltså haha

2009-01-15
13:22:30

Jag ska ta oss ur långkonjukturen!
Eller inte...
Hittade två jeans från favoritjeansmärket idag till 70% på rea. Inte så illa pinkat. Det är kul när man hittar sina favoriter till riktigt bra priser. Är glad att jag inte slog till på ett av jeansen i höstas när jag provade dem. Så mtk bättre pris nu=)

Skulle egentligen bara kika på jeans när jag var nere i stan och skulle fixa annat som är i påsarna ;-)
Två stickade tröjor till Mini bla från Gina.

Men nu är det shoppingförbud på mig, på allvar. Det har blivit väldigt mycket shopping sen november så nu får de vara nog. Till påsk i alla fall.




2009-01-14
20:03:13

Happy Birthday Mini Me
Idag ville jag verkligen inte gå upp, det var så varmt och mysigt i sängen. Men upp skulle man. Äta frukost, ut med hunden hämta Minis present och in igen.
Vissa dagar är sådana, som tur var är det snart helg och då ska jag försöka varva ner lite mer...

Lägenheten städades innan jag begav mig hem till päronen och Mini som fyllde år. Hon fick en jättesöt tårta med en slumrig häst på :-)



Och så var vi ute med Rut. Värsta dimman ute...

I morgon blir det träning sju så ingen sovmorgon då heller....

2009-01-13
19:59:57

Just to make me feel Happy and a bit Pretty
Idag har jag lyckats med bedriften att klanta mig igen. Denna gången är det ryggen som fick ta stryck av dörrhandtaget till hissen...

Annars tycker jag att det rä riktigt härligt att börjat komma igång med träningen. Riktigt kul att simma och har en bra träningskompis som jag känner hundra procent tillit till.


Och så har jag fixat naglarna idag. Det behövdes verkligen! Och jag får ett litet lyckorus av det.

Mysuniformen igår.
Slappa jeans från True Religion, Boomerang kofta o rosa Gant skjorta
 
I morgon står det städning på schemat och långpromenad samt hämta Minis tårta och fira henne.

2009-01-11
18:26:27

So long
Vaknade tidigt idag av att RixFm drog igång på klockalarmet. Lyssnade en stund och somnade om till nio halv tio. Riktigt mysigt. Tog det baaaara lugnt.
Stack iväg för och shoppa med Sambon som ville köpa nya kläder och åt lunch med två underbart goa vänner. Hade så mycket att snacka om att lunchen gick och blev en fika efter någon timme haha!

Kom hem med Britneys nya cdskiva och har lyssnat på den nu en stund. Nu blir det dags att knåpa ihop något till middag...
Även Minis födelsedagspresent är fixad :-D

Och så här ser det ut där jag sitter!

2009-01-10
18:45:29

I love days like this
Efter bara ett program än så länge så vet jag inte min favorit i Let´s Dance. En sak jag vet är att tvprogrammet lär bli ett diskussions ämne om en stund när svärföräldrarna kommer hit på middag och vin.  Men Mr Samuelsson eller Morgan Alling tippar jag på än så länge.

Annars har dagen utgjorts av långpromenader, handling, städning, tvätt, strykning och fix på kontoret. I lugn takt=)

Nu är lasagnen i ugnen och ljuset doftar gotti  hela hemmet och vi väntar bara på att det ska ringa på dörren.

För två månader sen eller så, så fick jag en ny "lillasyster" hemma hos föräldrarna. Rut. Hon är världens nyfiknaste hund, hon slår till och med vår lilla. Busig är hon också, men så är hon inte så gammal heller...
Hon gillar att ligga under låghurtsen på skrivbordet.. Lilla hon...


Och så har jag lovat V, att visa en bild Mini tagit. Taaadaaaa!!
Bilden precis här ovan alltså...

2009-01-09
08:55:14

God morgon
Känner mig nöjd med morgonen än så länge förutom att jag slappade till efter duschen och fastnade vid datorn..
Var uppe tidigt och fixade gröt och the till oss, tömde diskmaskinen och annat göra. När jag efter en timme blev ensam ställde jag mig på maskinen och tränade och nu när hunden vaknat är det dags för morgonpromenaden.

Det är härligt med en morgontrött hund. Slippa att man ska gå ut direkt på morgonen, här är det värt om, här väcker vi sömntutan.

2009-01-08
15:14:08

Nu ska Superwomen vila

Jag har glömt mitt minneskort i Minis dator. Smidigt.

Idag har jag feber och fryser som en liten griskulting. Var ganska väntat då jag frös och var snurrig under gårdagen. Egentligen borde jag ligga under duntäcket och sova, det var det jag planerat då jag mår som jag mår.
Men jag är alltför lik min pappa (aka Grosshandlarn) och har svårt att komma till ro, slappna av och inte göra något. därför har jag fått en amssa gjort idag. Hälften av sakerna vet jag knappt hur jag bärt mig åt för att klara av. Det minns jag inte. Gjorda är det i alla fall och jag mår tack vare detta ännu mera skit. 
Kanske nån Red Bull skulle funka? 
De och febernersättande är ju en kombo som tydligen ska funka jätte bra (har ja hört).

Men nu blir det faktiskt bingen. Till sambon komemr hem. Då blir det pyttipanna med julskinka.

2009-01-07
14:40:52

Tur i oturen

Efter att ha kommit nästan ända hem efter en långpromenad i morse så halkar jag på en isfläck och har numer riktigt ont i ena höften och ryggen.  Även min ena handled som jag tog i marken... för att jag vet inte vad. Som tur var finns det handledskydd och värktabletter!
Tur är i alla fall att jag fick lite motion innan jag ramlade...

Än så länge har dagen gått åt till att fika med mamma. Årets första semlor köpte hon hem till oss. En förhoppningsvis bra bok och lite torkade bär och ananas köpte jag.

Planera träningen och läst gamla tidningar hann jag också med innan värktabletten tog över min kropp. Nu funderar jag över om jag ska låta 2008 vara kvar i min kalender tillsammans med 2009 eller om jag verkligen ska slänga iväg det förra året...

Vilket dilemma!



Snoka på bara haha!

2009-01-06
19:36:15

Min roll

Ibland ser jag mig som en riktig bullmamma (jag är nog inte den enda..). Utan barn. Jag bakar och har mig. Fixar och donar. Lagar söndagsmiddagar som tar hela eftermiddagen att tillaga.
Som i söndags då vankades det Skånsk kalops i mängder. Så pass mycket att det både blev lunch lådor till Sambon och middag till oss idag.
För Kalops är godast någon dag efter att man gjort den. Vi ställde gjutjärnsgrytan på balkongen när vi ätit klart i söndags och tog in den ikväll igen. Värmde upp den på spisen och middagen var klar. Ännu godare än i söndags...

Jag vet dock inte varifrån jag fått det. Troligtvis mormor, mamma är en katastrof i köket. Det är nästan så att jag skulle kunna tro att jag var bortbyting, om det inte vore att jag och mamma är hemskt lika till utseendet.




Och nu längtar jag till början av nästa månad!

2009-01-06
14:40:13

Cold happy Day


Efter en härlig sovmorgon så kom vi äntligen upp och åkte iväg och köpte ny kamera. Vår lilla Nikon! Lilla av den anledningen att den väger 200gram mindre än vår gamla och i mina reumatikerögon så är det mycket. Nu orkar jag kånka med både kamera, ipod och plånbok utan att det gör för ont i lederna haha

I alla fall, Sambon dumpade mig hemma hos päronen så jag fick pilla med den ifred medans han stack för att bygga bilstereo. Satte batteriet på laddning och pillade och hade mig tills Minis kamera batteri var laddat. Då skulle vi ut, ut UT! Bara att klä på sig och följa med ut för att fotografera. Som två mongosar gick vi i parken med våra kameror. Trevligt var det men med isande kallt. Blev ingen lång promenad då kylan blev för mycket till slut.
Ja, jag vet att jag är vek!

Nu sitter jag här, leker för fullt med kameran och förbannar mig över att den är olik min gamla. Men så hade den några år på nacken. Funktionerna sitter ju inte på samma ställen! Damn it! Jag som trodde jag skulle glida på en räkmacka...


2009-01-05
19:33:23

Shining like a Star
Först och främst; Tack Jenny för att du hjälpt mig med bloggen. Känner mig totalt lost numer... Och du fick verkligen det att se lite trevligare här!

Dagen har flutit på någerlunda. Känner mig inte helt kry och anar att influensan kanske är på G men det har gått.
Hängig eller ej så har jag gjort bankärenden med Sambon och lunchat med honom. Trots att det bara var några timmar sedan vi sågs så var det riktigt mysigt att sitta på restaurangen och snacka och titta på folk med honom.  Älskar denna människa något enormt och stortrivs med livet vi har.
Bara en tanke på honom gör att hela jag lyser upp inombords och ler.

Den tidiga kvällen har vigts åt kamerajakt. Dock ingen hittad ännu men hoppas mer på i morgon. Ska ut på promenad med Mini i morgon och då vill jag inte gå med min lilla kompaktkamera (även om den är fin och bra) när Mini har min gamla. 
Det blev istället till att åka hem och laga middag. Köttfärsås med spagetti (viktigt där med ordningen, man ska ha mest av köttfärsåsen) tillsammans med en Norrlands Guld i våra nya ölglas.

Nu däremot vaknas det film, the och äpplen. Jag är inte den enda i familjen som fått dille på Fujiäpplen!

2009-01-05
07:40:14

God morgon

Det bästa med morgnarna tycker jag är att gå upp tidigt. När klockan ringer, ligga kvar några minuter och bara njuta. Njuta av att hunden tagit större delen av kudden och ligger på den och att Sambon håller om en. Mys!

Gå upp och tända lamporna en efter en och ställa fram frukost medans jag hör Sambon i duschen. Äta frukost i lugnt och ro och bara snacka. Tåflirta lite och få en kyss när han går till jobb.
Sätter igång Nyhetsmorgon på tv, har en varm kopp the brevid mig och går in på Internet för att läsa aftonbladet. Hunden ligger halvt om halvt på tangentbordet och har somnat om igen...

2009-01-03
22:01:34

Lördagen den 3:e
Det har varit mycket funderingar denna helgen, och helgen är inte ens slut...
Längesedan jag kännt mig så kluven, besviken och arg. Men tiden läker väl alla sår?


Har spenderat dagen med hunden och mina funderingar. Druckit the och gått promenader med mössan. mössan är given nu när jag har så ont i mitt ena öra. Då får man ignorera fåfängan inom en ang en pajjas frisyr. Efter några väl varlda ord till Sambon blev det middag. Grillade lax och kokte potatis, till efterrätt blev det äpplepaj framför en film.

Är väldigt nöjd med hur livet ser ut just nu. Har hela 2009 framför mig och jag känner att det kommer bli mitt år.
Min och Sambons ;-)

2009-01-02
16:00:08

Behov: Tömma hjärnan
Det finns en sak jag avskyr och det är när folk är sena. Det hör till ren uppfostran att vara i tid om man bestämt tid. Den akademiska kvarten är nätt och jämt ok men är man senare så hör det till att höra av sig en stund tidigare och medela att man är sen.

Att inte dyka upp alls är rent ohyfs.
Man hör av sig om man ej kan komma. Om det så är mitt i natten så kan man slänga iväg ett sms att man inte kan i morgon bitti etc.

Står man då med maten på bordet och väntar, kanske har dukat fram kvällsfika eller sitter på ett fik ensam. Då hör det till att höra av sig om man är sen eller om det nu är så att man ej kan komma.

Känns som att man är med om det jämt och ständigt. Förstår inte vad det är med folk. Visst de kan verkligen ha en bra ursäkt. Men hur svårt är det att slänga iväg ett sms eller att ringa?

Jag är ingen Moder Theresa själv, men att hålla tiden eller höra av sig är inte så mycket begärt.
Jag blir så himla ledsen och besviken.

2009-01-02
15:59:43

De gamla

Nytt år!

Det är fortfarande lite ovant att återigen ha en blogg att uppdatera. Glömmer visst bort mig :-)

Nyår var riktigt trevligt och jag tillsammans med Sambon hade verkligen lyckats med maten. Kycklingfilé i ugnen med fetaost, pesto, soltorkade tomater och matlagningsgrädde och så ris till det. Gino till efterrätt och Toast Skagen till förrätt.
MASSA Rödvin, trevligt sällskap och spel=)

Nu har jag lite nyårslöften att infylla och jag tror faktiskt att det ska gå bra. Gäller bara att ge sig fanken på det och hålla diciplinen!
Upplagd av Lilla Rara Sara kl. 08:05 
30 december, 2008


Som en missbrukare faller jag tillbaka

Är en envis jävel som på sätt och vis inte kan hålla mig ifrån bloggandet ändå.

Det första jag vill säga är att jag vill inte att denna adressen ska komma ut. Punkt. Jag testade först med att sätta lösenord på bloggen, men det verkar så krångligt för er som ska få läsa att komma åt bloggen så jag kör med den öppen. På villkoret att ni behåller det för er själva och inte ger ut adressen till andra. Annars sätter jag lösenord på den för att hålla obehöriga ute.

Mor min påstår att bloggandet inte är bra, och jag kan hålla med. Man kan bli för privat och folk kan stöta sig något otroligt på vad man säger. Det gäller väl att stå på sig. Men folk får förutfattade meningar om en och det blir klabb och ditten och datten. Blogg är skit.
Ofta finns det inte mycket bra att läsa heller.
De där intressanta bloggarna verkar inte existera längre.
Jag gillar att vara privat i bloggen, jag skriver inte för att få läsare, utan för mina vänner. Så de vet vad jag pysslar med. Men det gäller väl att vara sådär lagom privat i Svea Lagom?

Jag läser mina vänners bloggar. Punkt. Jag kommer kommentera, men ej skriva in min bloggadress av anledningen till att jag inte vill att ALLA ska läsa.
"Men lägg inte ut den på Internet då!"
Nää, men vart ska jag lägga ut den när jag vill att några vänner ska få läsa som är spridda lite varstans i landet? Huh?

Trots att jag gömmer mig på bloggen och inte vill "komma ut" så är ett av mina nyårslöften att sluta upp att vara mesig.
Stå på mig och säga vad jag tycker med andra ord.
Hur det går med det får vi se...

XOXO
Upplagd av Lilla Rara Sara kl. 19:09


Stök och bök

De senaste dagarna har verkligen gått i ett, vet knappt hur jag orkat med men på något sätt så har allt gått. Har fått allt gjort och inte haft så fasligt ont. Sovit extremt gott om nätterna, beror både på medicinerna samt att Sambon är hemma igen efter att ha varit iväg några dagar.
Även om ångesten smygit sig på då och då för allt som varit att göras så har jag fixat det, utan tårar och panikattacker. Är lite stolt över mig själv faktiskt.

Under julrean har det shoppats en del, men har ändå gott samvete då den konsumentfria månaden börjar i januari. Mitt och en väns påhitt, vi ska även börja simma vilket jag anser vara en perfekt träning. Belastar inte kroppen något men ökar ändå konditionen.

Vi har även köpte lite nya möbler till hemmet. Det är så himla kul att pyssla här hemma, älskar vår lägenhet. Älskar min Sambo, vår hund och vårt liv.

Allt inför nyår är också fixat, fixade det sista vinet idag strax innan jag stötte på svärmor som fick agera smakråd när jag köpte ett par nya jeans/byxor från Day. 999kr och sen 50% på det, det är bra rea!

I morgon ska jag även påbörja mitt nyårslöfte inför 2009, det tillsammans med Svärfar!

XOXO