Lilla Rara Sara

2009-07-22
08:02:38

Give me 24 more hours please
Är det fler än jag som har problem att ladda upp bilder här på blogg.se?

Sitter och njuter av dagens lugna stund innan allt tar fart. Lyssnar på Eminem och planerar dagen. 
Impulsivt ringde jag min frisör igår kväll och bad henne göra vid mitt hår så ska strax till Larsson&Lange och få det fixat. No more blonde days for me! När mamma kallar mig blondie får det vara nog. 
Kanske hinner jag med att kolla i lite butiker innan jobb, dags att börja planera höstgarderoben..

Denna veckan kommer helgen tidigt, i morgon kväll börjar den!

2009-07-21
13:43:28

Detox?


Jag har dille på blommor nu märks det?
 
Somnade vackert om i morse och hann inte med hälften som skulle göras. Typiskt. Mamma kom över för en espresso Brasil och sedan åkte vi iväg. Har suttit hemma hos dem och spärrat internetsidor (that´s life) och nu känner jag magen kurra..
Vet att det står en räkmacka och väntar på mig i kylskåpet.

Har planer på att ta en detox när allt lugnat ner sig lite men tanken på att vara utan kaffe och socker känns overklig. Igår kom man upp i 7 koppar kaffe och godismonster är jag så det står härliga till! Klarar jag av det ska jag försöka vara utan godis helt och hållet men kaffet kommer jag aldrig att sluta med!
Nån måtta får det vara!
Men att rensa ur kroppen då och då lär ju vara bra och piggare sägs det att man blir... sova bättre och fräschare hy..

Har ni några tips på detoxar?

2009-07-20
21:02:33

Mud on the tires - Brad Paisley

Ännu en intressant dag håller på att gå till ända.
Efter jobb blev det lunch på Torstens med en gammal barndomskompis. Tillslut satt vi fyra stycken med helt skilda yrken (men väldigt intressanta). Jag (X), A (polis fd militär), K (pilot) och S (kartor) och tjattrade. 

Har kommit fram till att "lediga" dagar är så mycket roligare nu. Man anstränger sig lite mer med klädslen och skorna (heels oftast numer haha). Vet redan vad jag ska ha på mig i morgon haha!

2009-07-19
22:23:18

Egoista
Sitter och försöker koppla in min gamla ipod i hemmets nya iMac. Det går väl sådär måste jag erkänna, trodde det skulle vara smidigare. Men det är nog det enda som krånglat med och det är nog snarare mig det är fel på än datorn. Inkompetent är vad jag är. I alla fall nu.
Känns verkligen som att min hjärna har två hjärnceller för tillfället och att de motarbetar varandra. Skallebank är bara förnamnet. Koncentrationsförmåga noll. Nada.

Försöker samla ihop alla känslor och tankar. Förbereder mig mentalt för veckan som kommer i morgon. Massa jobb och det är så himla kul! Känslan av att varken ha tid eller ork till att hålla ordning på hemmet känns dock konstigt. Tid att fixa här hemma ska jag försöka ta mig till i morgon. Det där med dammsugning och torka golv får jag dock inte göra på ännu några veckor pga av operationen. Men tar jag fram piskan så gör nog karln det (haha).

Veckan som kommer kommer all ledig tid gå åt till att sova och umgås med vänner. Har under helgen tänkt väldigt mycket på vänskap och är så himla glad för dem jag har runt omkring mig. Hoppas det kommer bli en riktigt trevlig vecka!

2009-07-19
19:54:52

Sunday evening
Har varit på min barndoms paradis. Ätit vildsvin med släkten till lunch och tårta till kaffet där emellan kakor i mängder. 

Någon idiot gjorde undertiden inbrott i bilen och tog GPS och fina Wayfairs. Thanks! Nu väntar massa jobb med försäkringsbolag och polisanmälan.. Som om man inte hade fullt upp med annat?

Nu serveras snart middagen. Karln har grillat spareribs till sig och kycklingfilé till mig. Salsa med äpplen och potatis från mormor och morfars trädgårdsland blir det till.
I morgon blir det jobb och lunch med en barndomsvän.

Ciao!

2009-07-19
19:43:53

Look of today
Kjol: Bondelid
Klänning under: FEMME
Heels: Chloe

2009-07-19
11:19:38

Saradagen
Veckan som gått har verkligen varit över förväntan. Väldigt händelserik i form av nytt jobb, sjukhusbesök, gamla och nya vänner.

Fredagen var helt amazing. Träffade min guddotter och syster och varje gång jag ser dem ihop så kommer tanken "vad stora de blivit"! Fick reda på att guddotterns lillasyster ville sova över hos mig någon helg och givetvis ska hon få det. Både karln och jag är stormförtjusta i henne och det är aldrig fel att öva upp sina skills bland barn ;-)

Annars så blev det en utsökt middag på Casa Mia (tror jag det hette..?) i Ängelholm. En flaska vitt och underbart sällskap i form av en gammal vän. Godisstopp på Rosa Pantern och sedan päroncider på Nicks. Päroncider för nostalgins skull. K var urgullig och kom och hämta mig då våra karlar var på Råå och drack öl dit vi senare också kom efter att ha tjötat lite. Det var länge sedan jag skrattade så himla mycket!
(OK, kom på att det var förra helgen i samma personers sällskap, då jag även satte i halsen och inte kunde andas så kul det var!) 

Nu har jag bakat ett kavring med tranbär, persikor och pecannötter. Vilken blandning va? Mormor fyller år och strax ska jag, brödet och mamma bege oss till de gamla. 

2009-07-12
15:09:12

Förvirrad
När allt är så bra och så härligt, varför gråta inombords? Lycklig på nästan alla sätt och vis men ständigt gå med tankar i huvudet. Är det något som hänt? Har jag gjort något? Varför liksom? Ignoreras jag? Vad är det som händer?

Helgen har verkligen rusat iväg. Mestadels bestått av jobb för karln och jag har spenderat min tid på egen hand med mina tankar. Kvällen kom att bli riktigt trevlig och spontan. Utsökt god middag, chokladpraliner och sedan sällskap av D med sambon K fram till halv tre i natt.
Hade ett flera timmar långt samtal om allt möjligt. Så himla härligt. Ärlig och uppriktighet.

I morgon börjar en ny vecka, nya tag och nya äventyr.
Kommer få börja köra bil igen, besöka S på KK i Lund och inom nya jobbet bla.

2009-07-07
14:35:47

Am I really back?
Trodde att efter min operation skulle jag må skit, men haft faktiskt inte kännt någon smärta sedan jag vaknade upp på Akademi Kliniken i torsdags. Stor eloge till personalen där btw!
Anser själv att jag har en hög smärttröskel och gnäller inte för minsta lilla utan bara när det verkligen gör ont och det har verkligen inte gnällts från min sida!

Annars då?
Känner mig helt handikappad då jag inte får bära något alls eller gå ut med hunden nu i början. Lägg till att jag är riktigt pigg och ni ser kombon. Inget kaffe till mig på ett tag som ni förstår.. Sedan känner man sig jätte social och alla verkar jobba/ är för långt borta eller bara inte hör av sig plus ett internet som inte fungerar som det ska. I-landsproblem...


Tack alla ni som sms:ade mig i torsdags det värmde.

Grattis till flickan min vän.