Lilla Rara Sara

2010-03-22
10:49:03

Tankar om ingenting
För tillfället känner jag mig helt förstörd. Lederna verkar ge blanka fan i att jag har annat för mig än att ligga som i en dimma fylld med smärtstillande.
Som tur var jobbar jag eftermiddag idag vilket betyder att jag kunnat börja morgonen långsamt.

Allt är tack vare en kul kväll med de gamla tjejerna. Socker.. Godis och söta drinkar i baren. Där har ni plågan själv. Det söta. Det är riktigt goda. Lägg till att min underbar livskamrat lagat pannkakor till mig som jag ätit med både sylt och grädde.. Som dömt att misslyckas men oj så gott!
Framöver ska jag verkligen anstränga mig att undvika det för hälsans skull. Men de tjejerna hade ju givetvis med sig både stor chokladask och massa lyxiga chokladpraliner. De får ej gå till spillo! Får portionera ut det vackert.

Nu bälar jag i mig ryskt te som jag fått av Anna och Rebecca. Inbillar mig att massa varm vätska skall hjälpa mot smärtan.

Det som irriterar mig är att igår kunde jag dra ut på en lång och härlig powerwalk utan att ha ont undertiden jag gick. Men både innan och efter var smärtan olidlig! Det som behövs nu är bättre skor att gå i så det hoppas jag har ork och tid till snart att införskaffa.

Well well... Nu är det ny vecka och med några stora koppar te inbillar jag mig att jag kan få till en hyfsad start ändå frammåt eftermiddagen.

2010-03-17
10:30:56

sjuttonde mars tjugohundratio
Än en gång har jag glömt bort att jag hade en blogg.. Det är nog inte meningen att jag skall fortsätta?
Eller nån gång då och då ibland kanske?

Det börjar bli ljusare om dagarna och det är så skönt! Riktigt längtar tills man kan sitta på balkongen och dricka något gott om så med en jacka på sig. Förhoppningsvis blir det en städning av balkongen i helgen och putsning av fönster...

Helg ja.. I morgon och kort dag på fredag sen börjar den! Är riktigt nöjd med veckan än så länge och hoppas att det fina håller i sig!

2010-03-13
15:59:41

trettonde mars tjugohundratio
Kände mig likt en smårbarnsmor i morse när jag gick upp i morse vid sju. En lördag!
Sovmorgnarnas tid är förbi under våren, då vi börjat gå på en hundkurs med Elsa. Lite hyfs och fason skall jag få på både henne och Karln innan jakten börjar i september.

Har pratat mycket om det ska bli en fyrbent eller tvåbent varelse i vår lilla familj till på sistone. Och ska sanningen fram är jag sugen på både en strävhårig tax och en liten.. Men tiden får utvisa allt, är ju inte så gammal än så länge att det börjar  bli panik ;)

Well well, ikväll är det melodifestivalen och jag ska se den. Hejjar på Dolph även om han inte tävlar. Ser fram emot massa god mat, lite rött och trevligheter. Lördagskvällen är trots allt veckans höjdpunkt!

Morgondagen kommer gå i husmoderns tecken. Ska baka och försöka få med karln till IKEA samt Bolagret. Även en koncentrerad stund framför datorn kommer det bli. Hjärnan kommer vara på högvarv!

2010-03-10
12:23:25

Doftar Världsgott!

Det får bli minst 2 sådana här till  när syster och jag åker upp till Sthlm igen. Kanske en parfym från dem då med.. Även om jag är riktigt betuttad i dem jag har redan från Clean..

2010-03-10
12:01:56

tionde mars tjugohundratio
Det var ett tag sen jag loggade in här..

Vill egentligen få ner några ord men jag orkar inte. Det finns så mycket som vill komma fram, men ingen ork. Kämpar är rätt ord.. Yaj!

Sitter och dricker mitt vanliga kaffe innan jag ska ta på mig bootsen och gå ner till jobb. Jobbar stängning och det gillas. Älskar mitt jobb. Just nu är det jobbet och min familj som håller mig ovanför vattenytan.
Vet inte vad det är som hänt men vad det än är orkar jag inte med att ta tag i det.
Det gamla får vara och det tas nya tag för det nya.

Well well... Denna vecka började dåligt men verkar sluta bra mycket bättre! Ska återigen vara lite social i dagarna och det gillas. Har blivit riktigt urkass på det de senaste månaderna.. Well.. I´m back!