Lilla Rara Sara

2011-10-24
09:59:41

2011-10-24
Har en hemsk natt bakom mig med lite sömn så när en vännnen ringde och fråga om vi skulle sticka och träna så fick han träna själv. Idag måste jag vila och ta det lugnt innan jobb.
Helgen har verkligen varit lugn och det har varit så behövligt!

2011-10-01
12:06:53

...
Som jag skrev tidigare så har jag nog blivit lite mer tillbakadragen. Eremitig. Kan inte påstå att jag mår dåligt, nej nej jag trivs!
Förr var jag en riktig tänkare och det verkar ha kommit tillbaka lite. Kanske återgått till den jag en gång var?
Anyway, ett tag hade vi aldrig tid att ses för det var så mycket på alla håll och kanter. Nu har det blivit oftare på kortare tid och nu har man inte setts på en vecka för att människan är iväg..
Jag saknar dig!

2011-10-01
11:57:30

111001
Tänk att det är oktober redan. Minns våren som nyligen.. När vi byggde vår nya altan som vi ville sitta på så mycket under sommaren. Som vi inte riktigt fann tid att sitta på så mycket som vi ville.
Sommaren har minst sagt varit annorlunda, inte undra på att den sprungit iväg. Hösten däremot trodde man också skulle bli lugn. Icke!
Vi har däremot tagit oss tid att ta det lugnt, men med renoveringar på gång så får man vissa dagar bita ihop tills deadlinen. För snart kommer målaren och spacklar!
Till min födelsedag säger kärleken att det ska vara klart, jag är mest glad om det är klart till jul.
Det är hundpremiär idag så hunden fick följa med min jägare i morse. Hemma är jag själv och trots att jag inte gillar ensamheten alltid så är det ändå skönt. Har nog gått och blivit en eremit på sistone..
Det har gjorts mandelbiskvier och så snart diskmaskinen är klar ska jag baka kärleksmums. Blev bjuden på det i måndags av en underbar vän och har inte lyckats glömma dem ännu. Sådana barndomsminnen!