Lilla Rara Sara

2009-08-28
14:13:01

Love is in the air

Fredagen har resulterat i en annorlunda dag med en del överraskningar. Men trots allt så är jag glad, och lycklig. Att man skulle kunna tro det? Me like!

Något som också gör mig lycklig är detta tea från Kusmi. Love Tea. Gudomigt gott, godare är Chaitea som annars hör hösten till. Höstigt och så sägs att det att man ska bli pilsk av det. Passar ju perfekt nu mot kallare årstider när man behöver hålla värmen haha!

Ikväll blir det en blodig grillad köttbit, potatis och hemmagjort kryddsmör och öl. Vad jag längtat efter öl. Bara några få hemma så får väl bli systembolaget senare..  En tur till Falkenberg ska nog också hinnas med.. På något jäkla sätt som jag inte förstår..

Åh det är helg!

2009-08-28
11:19:10

En kärlekssaga


Nya favorit jeansen från Donup. Klänningen från i morse blev en tee. Stövletter bianco, bälte och klocka Burberry. Efva Attling smycke och pärlörhänge, kärleksgåvor från kärleken.

Är helt lost i mina Donup jeans. Försöker ha som regel att inte ha jeans på lediga dagar. Det tillhör "jobbuniformen" då ingen hud skall visas och man ska se casual ut. Men ändå tar jag på mig dem, älskar dem. Köpte dem på Lita i Ängelholm på 70% rea. Det gör ju hela saken mycket bättre. Är inte mycket till övers för poppiga jeans där bakfickorna är halvvägs nedanför rumpan men dessa I like!
Märker dock att de redan börjar bli lite för stora pga viktnedgång. Måste fixas. Bygga muskler eller något! Lära mig att knäcka pennor med fingrarna och sånt...
Jag som skulle ha kjol på mig.. Chans att visa lite hud på axlar fick jag i alla fall!

Ser ni min fina solbränna? Jämn som satan. Den finns inte. Blekfis. Inte för att jag gillar att sola men jag brukar få lite färg under somamren när jag vistas i solen. Vistats i solen är vad jag inte gjort denna sommaren. Värmen och solen är inte  mina ärrs bästa vän under läckingen men nästa sommar, om tid finnes då ska jag bli brun!

2009-08-28
09:32:37

Lucky Day I missed you!
Fick en sovmorgon med karln innan han stack till jobb. På med myskläder och bara softa innan dagen startar. Tea i Filippa K muggar och mackor med tonfisk. Tända ljust trots att det är ljust ute och Mix Megapol i Bosen. Förberett mat till ikväll och nu har jag hela förmiddagen framför mig..

Nu är det dags att spåna planer och sen också komma på vad jag ska ha på mig senare idag..

Kofta Odd Molly Klänning FEMME och random tights


2009-08-28
09:24:45

You Don´t Know Jacques!
Ett helt matt nagellack. Ser ut som jag har målarfärg på dem men gud så snyggt! Gillar den mörka färgen. Inte så tösigt som mitt persikofärgade som jag bärt ett tag. Mer höst. Höst vill vi ha. Speciellt Kit och jag!

2009-08-25
15:10:39

Tokigt!
Befinner mig i ett utmattande lyckorus. Härligt värre. Ska äntligen få börja med träning efter operationen och har flera projekt på gång, ständigt utmattad och oftast glad. Har varit av med rösten hela helgen och grabbarna har kallat mig Simon.  Borde inte pratat så mycket som jag gjorde men det är så svårt att vara tyst i rätt sällskap!!!

Kameran används alltmer sällan, saknar den. Vill jobba med den mer. Orkar inte, hinner inte prioriterar den inte. Tog med den till Ferrariträffen i lörsdags med svärfar. That´s it. Bloggbilder är inte kul längre. Vill bli bättre på det. Älskar att kolla in modebloggar och inspireras. Har hittat några nya favoriter!
Känner att jag själv utvecklats lite på sistone så kanske borde visa upp det?

Nu blir det en kopp kaffe. Mitt vatten. Ikväll tillagas det fisk med lime och massa grönsaker. Förhoppningsvis lite jobb också framför datorn. Älskar mitt liv!

Men mest av allt längtar jag tills i morgon. Mötte och kanske träning!

2009-08-23
13:43:24

Bloody Sunday
Efter en lång sovmorgon blev det plättar och färska bär till frukost på balkogen. Läste Helsingborgs Dagblad och DN, drack tea och bara njöt för stunden.
Nu däremot har jag slavat framför datorn. Skrivit en massa och jobbat. Äntligen klar och nu ska jag skriva ut. Måste erkänna att jag inte är så haj på skrivaren.

Söndagar är härliga, inga speciella planer. Bara mys och lugn och ro vilket behövs för kommande vecka. Specieltl denna vecka. Mycket som händer!

Film, paj och god mat väntar senare!

2009-08-14
09:57:17

TGIF
Roade mig i min ensamhet igår. Såg en Shopaholics bekännelser (inte fullt så bra som jag trodde) och funderade samt vilade. Det behövdes verkligen!
Tänkte vakna utvilad tidigt i morse men somnade om efter en halvtimme med morgontv:n..
Hade världens planer men de får jag ta på söndag.

Nu blir det tea framför datorn i jakt efter resor sendags att göra vid sig för promenad.

2009-08-13
13:29:47

Slumrar och negativitet..
Känner att jag går på sparlågan. Den där Jeepdunken man har i reserv fall i fall så man inte kör slut på soppa..
Väntar på att få min medicin också, det underlättar inte att man måste vänta på den ännu ett tag...


Har en hel del nytt att lära mig som gör mig så frustrerad. Vansinnig. Tokig rent ut sagt. Tårarna har nästan runnit över tårkanalen och visat mig svag. Nästan. Men bara när ingen ser.
Det är en vanesak antar jag. Proffsig är ordet. Ordet jag vill vara. Föregå med gått exempel för de äldre. All konflikthantering man läst känns menlös för stunden. Istället skall man sättas på plats. Klimakteriet alltså.. Jisses... Skulle ett leende skada?

Ikväll ska jag verkligen försöka orka med en promenad med hundarna. Brygga en/några koppar detoxtea och pilla lite med garderoben, sortera lite och ställa i ordning... Det har blivit en del skor på sistone som förtjänar en fin plats och inte i högar..
Rosévinet lockar något enormt men det vår vänta tills i morgon, kanske hampan då med kollegor...

 

2009-08-12
14:56:30

Små små ord
Massa tankar flyger igenom huvudet. Vill skapa. Vara kreativ. Ta med systemkameran ut på en runda. Organisera där hemma. Det får vänta. Får skrivas upp på listan och göras senare. Tar en kopp tea från en av Kusmi burkarna och skriver ett brev. Prioriteras nu. Det vackraste på länge. Näst efter alla teckningar från när man var små. Små små ord som värmer.
Njutning på hög nivå när man får tillfredställa andra!

2009-08-12
13:14:00

Lila!

Det blir en sunkig mobilbild då kameran inte får hänga med till jobb. Egentligen inte mobiler heller. Bara på vissa platser.

Gråa Dunop jeans och min nya mörklila tunika från Day fick det bli. Endast löst sittande plagg dessa dagar. Blir lite knepigt då jag mest har tighta tröjor och tee´s men får lösa det med de få tunikorm väskar och skjortor jag har. Fiffig och påhittig får man vara i dessa tider!

Har beslutat mig för att ha köpstopp ett tar framöver. Från och med i morgon. Av den enkla anledningen att jag har för mycket. Måste lära mig att uppskatta allt i min garderob innan jag köper in nytt. Snart dags att rensa bort sommarplaggen för att få mer space och överblick på höst/vintergarderoben.
Hade ett sådant snack med en av mina manliga kollegor idag. Kläder. Man har alldeldes för mycket kläder och använder kanske 25% av dem. Så är det. Mycket fint har man men man faller lätt in i slentrian och använder samma gamla trasa..

Kan inte säga att köpstoppet började idag, i så fall gäller det först nu efter lunch. Har hunnit med att bränna en del pengar på minimal tid... Dels en tunika, dels en fin vit spargris med tiara (ironiskt va haha) och en vacker födelsedagspresent till min älskade mamma som snart fyller år. Är hemma hos föräldrarna en stund så pappa kan låsa in presenten i kassaskåpet innan mamma kommer hem från KV och sen ska vi fika allihopa.

Ikväll ska vi träffa en hundcoach igen. Det är riktigt kul och man känner verkligen hur både vi och Elsa utvecklas. Denna gång ska Luffy och hans människoföräldrar också vara med. Dags att jyckarna integreras med varandra!

2009-08-10
21:10:50

Resume
Har en helt underbar helg bakom mig och känner gruset i ögonen..
Romantisk middag, familjemiddag och vänner är lite... Igår efter en runda i Skanör med goda vänner så stannade vi till på Nova Lund där jag fick ett par turkosa pumps från Bianco av karln. Efter att killarna fått leka av dig bland stora grushögar och diken med Mercajeepen så hämta vi hunden och köpte pizza från La Pizza, köpte massa godis och såg en kul film innan Luffy ville bli hämtad av de sina :-)

På onsdag ska vi alla träffa hundcoachen!

Måndag... Spendera massa tid i bilköer på E6:an. Akademi Kliniken en liten stund och så vidare till Kisen. Pratade och tittade på krukor innan det var dags för mig att köra till jobb. Jag får frid där av nån skum anledning. Kul är det också. Huvudsaken.
En maskin tvätt och en fika med vän. Ätit middag och kommit fram till att jag får det knepigt att bädda sängen med nya lakan utan Karln. Får fortfarande inte göra allt jag vill pga stygnen... På nått sätt får det  gå. Karln jobbar över i Malmö och lär inte komma hem förrens jag sover...
I morgon har jag min sovmorgon. Då ska jag fila ner mina naglar och baka. Inte samtidigt då...

2009-08-08
11:01:22

Saturday

Tycker att dagen bara rinner iväg och ändå är jag ensam uppe. Ätit frukost i lugnan ro, druckit massor utav koppar tea och läst i min bok på balkongen.
Strax kommer min skjuts till Borstahusen. En flykt iväg en liten stund.

Ikväll blir det Viken och senare kanske fest. Där emellan städning. Sådant behövs ibland det med..

2009-08-07
12:52:35

I can´t show you
Thank God for Nuxe guldolja till mina bleka ben!
Kanske de får lite sol i helgen...

Det blir ju Viken i morgon så...

2009-08-07
12:49:55

Gör inte burken att det smakar lite godare?
.. får det att se lite godare?

2009-08-07
12:31:03

She says purple is my purple colour

2009-08-07
11:30:49

Today


Tee från Burberry och kjol från Topshop. Skorna blir något med klack skulle jag tro. Beige eller svarta...

2009-08-07
11:27:51

Vitt från Ilva

2009-08-07
10:09:24

Anastasia (uppdaterad)

Jag har nog aldrig längtat efter helgerna som jag gör nu. Även om det är en del allvar i dagen innan jag kan kalla det helg så fick jag mig en rejäl sovmorgon. Riktigt skönt då det blev sent igår.
Efter att ha duschat, röjt lite i köket och druckit mitt morgon kaffe sitter jag här och är irriterad över att jag inte kan ladda upp bilder på blogg.se. Varför har det strulat så himla mycket på sistone?

Glömde helt bort igår att jag köpt en liten burk med Kusmi Tea när jag var påväg till jobb. Bara namnet på sorten jag valde fick mig att tänka på tunga gardiner, skor, klänningar..
"Russian blend of China and Ceylon tea with natural scents of bergamot, lemon, lime and orange blossom."
Tänker alltid på två av mina bästa vänner jag när jag har att göra med Tea. Helt oberoende av varandra så för de ett lugn över mig A och V

Nej det är väl dags att börja göra salladen i köket tills ivkäll så dressingen får stå till sig lite...
Bilder kommer kanske sen.. När bogg.se vill...

2009-08-06
22:35:35

Thank you for tonight
Efter några riktiga blondinryck på sistone så är det inte direkt oväntat att jag dödstrött gör en espresso till mig när jag egentligen borde lägga mig och sova...


Började dagen med antibiotika, åkte till ett gäng skumma typer och när jag var klar där så stack K och jag och fika. Roade oss enkelt några timmar och jag han hitta en ny tröja innan vi åkte till våra karlar som hade fullt upp.
Nu måste det bli bingen! Är ju en dag i morgon också, fredag. Helg. God mat. Lugn ro. Har större lust med en runda på krogen men doktorn hra ordinerat annat.. Funny funny. Får försöka med lite kvalitets tid med karln istället inte så ofta numer man ses när man är pigg...

2009-08-06
07:41:23

Yesterday
Jeans från Donup kofta från Use och tee från Gina Tricot. 
Roligare än så här blir det inte när det är jobb. Detta är i och för sig gårdagens, har inte kommit fram till vad det blir idag måste få bukt med luggen först.. 
Någon som är van att ha lugg och sitter inne med tips?

2009-08-05
19:11:40

I love shoes I really do
Dessa fick jag med mig hem från Bianco footwear förra lördagen när Linda och jag var där.

2009-08-05
16:45:54

Luggi luggi

Bröt trenden och lät Sara klippa lugg på mig.
Ljuset lurar ögat däremot att tro att håret är ljust det är det inte. Jag är ju inte så blond längre!

 En runda med plattången på detta så ska det nog bli bra, vanesak kallar dem det...

2009-08-05
07:16:13

These Boots are made for walking

Inhandla dessa stövlar i den lilla Zebra butiken i Helsingborg helgen som gått. Fastnade för dem direkt och då är det bara att slå till. Annars kommer man ångra sig och då kan de vara slut. 
mjus står det att den heter. Har ingen vidare koll på märken men fina är de!

Har redan börjat använda den under mina lediga dagar då jag kan ha kort kjol.
Idag däremot blir det långbyxor och långärmat, dvs jobb. Sen ska namne klippa mitt hår, får se om jag vågar lugg eller ej...

2009-08-04
09:27:42

Just another day
Trots att jag hade chansen att sova ut så vaknade jag 05,30 i morse. Pigg som en lärka givetvis.. 
Har redan suttit vid datorn i två timmar och försökt få ordning på alla bilderna i hårddisken. En del ska nämligen framkallas nu då jag fått för mig att pyssla lite med scrapbooking.. Tiden verkligen rann iväg och man fastnade framför gamla bilder och minnen...

Tänkte även ladda upp en riktig bildkavalkad här med den senaste tidens inköp men det ville tydligen inte  blogg.se... Senare kanske.

2009-08-04
09:11:42

Don´t read the rumors
Nytt armband från Kitson

2009-08-03
15:22:50

Punktform

Har den senaste tiden nästan glömt bort datorn där hemma. Trots att vi har en ny fin iMac inne på kontoret som bara väntar på att användas mer.. Det blir lite facebook och mailen och sen vill man göra annat. Bloggen har helt enkelt glömts bort!

  • Dagarna bara rinner iväg, stormtrivs på nya arbetsplatsen och kamraterna där. Gillar inte pendlingen med buss/tåg men det får gå tills vidare, är det kul så är det
  • Återgick till en mer naturlig hårfärg tack vare min gulliga frisör och namne för två veckor sedan och denna veckan ska hon klippa mig så det ser lite fräschare ut :-)
  • Känns som jag shoppat upp ett mindre lands BNP på sistone men gud så fina grejor. Hösten är räddad i form av fina plagg och stövlar/boots. Bara en eller två tunikor från Day och Odd Molly så är det helt klart
  • Haft besök av två godingar från Karlshamn. Festat och shottat fernert (eller vad de nu heter) med kreti och pleti
  • Lärt känna en helgo tjej och en kille som hatar mig (men det är ömsesidigt ;-), är glad att de kommit in i bekantskapskretsen och att det klaffat så bra.
  • Druckit öl och umgåtts

Ätit gott, sovit gott men haft alldeldes för lite fritid för att göra allt jag velat. Känns som att allt jag gjort när jag varit ledig är städat och shoppat. Inte pjåkigt det heller men lite mer tid för kameran hade uppskattats. Men då behövs mer ork.