Lilla Rara Sara

2011-11-30
12:13:47

Marni for H&M
Läser att det är Marni som är nästa gästdesigner hos H&M på Expressen. Visste att det var italienskt men hade hoppats på Dolce eller Armani kanske..
Har ett Marniplagg sedan ett par år. Ett ljsut rosa linne. Hutlöst dyrt även på rean jag köpte den på. Men bra kvalité. Dock rådde biträdet på Donna mig att kemtvätta det!
Känns sådär att lämna in ett linne (enfärgat, inget tryck eller stenar) på kemtvätt. Annars kunde det "vrida" sig i sömmarna. Vrida sig i sömmarna har det gjort. What the fuck, det gjorde den mer orginell så jag har fortsatt använda den som vanligt.

2011-11-30
12:01:53

Typiskt Sara
Babyshop.se hittade jag denna nappflaska för 299 kr.
Känns väldigt typsikt mig att leta sådant här. Med en blaffig logga på. Känner ändå att jag förändrats det senaste åren när det kommer till inköp och just märkesvaror. Har intryckt i pannan sedan barnsben att man ska ha kvalité och gärna något inte någon annan har. Så det har resulterat i onödigt mycket av den varan.
Kavlité är jag fortfarande väldigt mycket för. Hellre något bra som funkar länge än att behöva byta ut dem efter ett tag.
Dock behöver det inte vara vare sig dyrt eller ha en stor logga på.
Men denna? Har ju än så länge noll koll på barnprodukter (läser in mig på barnvagnar för tillfället) så vet inte vad för nappflaska man ska investera i. Även om jag själv inte skulle köpa en sådan här på direkten (eller jo det skulle jag! jag skulle kunna hitta flera motiveringar på momangen..) så vet jag att min syster lätt skulle köpa den. Hon är nämligen syster upp i dagen, men några år efter..
Det ser ju rätt greppvänlig ut, dvs bra för mina handleder...
Och en klassisk fin färg. Navy...
En nappflaska har de ju rätt länge..
Den är ju så fiiin...

2011-11-30
11:09:58

Den lilla

Jag själv har ju gått runt och ojat mig för hur stooooor jag blivit i över 4 veckor nu. När jag ser tillbaka på dessa bilder (den sista är från 19/11) så har jag ju verkligen inte blivit det. Visst magen syns mer och mer för varje vecka men den är inte stor. Har än så länge gått upp 2kg och det känns iaf som att det är de 2 som hamnar runt magen.
Jeansen är trånga och jag har börjat gå över till det värsta plagget jag vet, tights mer och mer. Har dock köpt på mig klänningar nu som jag ska kunna ha ett bra tag och på så vis kunna ha strumpbyxor :)

 

2011-11-30
10:39:12

En katts storlek
Min lilla hund är tokig i katter. Detta har mycket att göra med min systers katt. De är som Gustaf & Ådi. Dock verkar Elsa inbilla sig att alla katter är som Charlie. Så är inte fallet.
Nu under morgonen har grannens katt suttit och jamat utanför oss och det har gjort Elsa alldeldes tokig. Där ute är ju en lekkramrat för Guds skull! Elsas matte (jag) verkar vara totalt dum i huvudet idag och fattar inte att Elsa ska ju ut och leka! Detta resulterar i att hon gör allt för att få min uppmärksamhet. Går runt och gnäller och försöker se katten i husets alla fönster när hon går runt och verkar försöka få fram en lösning.
Älskar vår lilla hund och ibland har man funderat på om hon ska ha en kompis här hemma. En katt eller hund. Men just nu är det inte rätt läge för mig känner jag. För Elsa är det nog toppenläge om hon själv får bestämma. Det känns som en tillräcklig omställning att bli mamma om några månader till mer än en hund. Kanske när mannen också är hemma i sommar det funkar att vänja in familjen med en till. Men det kanske blir för mycket för Elsa. Först en bebis och sen en kompis till...
Lilla Elsa, än så länge får hon nöja sig med att leka med katten hos mina föräldrar..

2011-11-15
09:56:56

Ja é int bitter ja
Börja tänka på hur många från ens förslutna som minns denna adressen. Hur många kikar in då och då för att kika..  Statistiken här visar att där är en del som går in, rätt ofta.. Andra mer sällan..

Hur mycket vill man då dela med sig? Väljer man helt själv. Men i bakhuvudet kommer ni upp ibland. Då ni är här för information, vill jag då ge er den? Samma information jag vill ge andra. Har inget val egentligen. Antingen det eller vara jobbigt kryptisk, men vem har ork till det?

Ni kommer ju få den så småningom, det vet man. Så det är lika bra att ge er den från början..

2011-11-03
10:03:49

Mat Mat mat!
Det fick blev en sen frukost idag då jag vaknade 4,30 i morse och tvingade mig själv att somna om. Bad! Blev bara tröttare av den tuppluren..
Nu sitter jag och försöker få ihop vad jag kan laga för mat med allt vi har i våra frysar (en fullhöjd i köket och en box i källaren). Inte det lättaste när man för tillfället inte innehar någon som helst matlust.
Har snart gått ner 3kg på några få veckor. Illa! De får mer än gärna placera sig tillbaka på min kropp!
Nåja. Ska se över vad vi har i vårt skafferi med så kanske man kan få lite mer klarhet i vad vi kan göra gör mat innan vi åker och handlar. Annars har jag alltid mina kokböcker. De nyaste i samlingen är Maria M´s bok och Salmings Viltkokbok.