Lilla Rara Sara

2009-02-28
16:59:04

Black beauty
En Nespresso C100 blev det. Pianolackad.
Tänkte först en vit eller röd, men är en sucker för pianolackat och har mycket sådant i hemmet så det kändes lite självklart när jag stod på Cervera tidigare idag.
Nu blir det att provsmaka kaffesorter och sedan ska jag beställa hem ett lager.
Det perfekta är att Filippa K muggarna precis passade, behöver inte skaffa espressomuggar i all hast med andra ord!

En kopp kaffe senare och jag ska städa och vika tvätt.
Grabbarna kommer om en sund och då blir det tacos. Sen är det lugna gatan för mig. Om jag ångrar mig så hänger klänningen redan framme. Redo att dra på sig.
Jag tror jag ångrar mig om jag inte följer med ut ikväll. Vad kan liksom gå fel med de töserna?

I morgon ska jag ta det lugnt i alla fall, om inte Mini vill shoppa :-)

2009-02-28
11:43:47

My period...
Inatt hoppade även Svea upp i sängen, vilket betyder att vi haft en liten hund och en stor hund i sängen. Riktigt mysigt. Fram till att Svea började drömma och hoppa runt. Inte ville hon hoppa ner från sängen heller så jag kan lätt konstatera att jag sovit dåligt i natt.
Det, ett jäkla humör och mensvärk har jag idag. Kan inte bli bättre. Vill bara mörklägga sovrummet och sova bort allt.
Ibland skulle män få känna på hur det är att ha mensvärk...

Nu blir det en snabbis till Väla samt mina föräldrar. Ska även försöka hitta en passbit på IKEA....
Men lite shopping borde råda bot lite på mitt humör.. Right?
Ett par skor?
Och ett paket Eox på apoteket...

2009-02-27
10:32:55

En dagens
Trots att helgen knackar på dörren och det är fredag så vill jag bara dra täcket över huvudet och slumra en stund eller två (fyra?). Antar att vissa dagar är så. Efter en tid som Superwoman så behöver man lite rekreation. I alla fall en stund. Samtidigt som det är kul när allt går i ett, bara min kropp som inte hänger med...

Igår hade vi det jättetrevligt. Några vänner till Sambon var hemma hos oss och vi åt tårta. Överraskade honom med en prinsesstårta med en röd racerbil på.
Såg på Lyxfällan och Tila Tiquila.
Förundras så över folk som kan slösa och handla så om det inte finns någon morgondag, utan att ha en buffert "in case off". Visst jag shoppar och slösar också men att ha en buffert is the shit och att det är roligt spara!
Skulle aldrig få för mig att handla något på avbetalning eller kredit. Då avstår jag och sparar ihop till det. Mycket roligare att köpa något man sparat ihop till på egen hand.

Ser fram emot helgen något fruktansvärt. Ska bara lata mig. Äta sånt vi inte brukar äta (läs tacos och snacks), se på film mitt på dagen, fika och shoppa, leta efter rätt Nespressomaskin samt aktivera hundarna utomhus.
Och framförallt umgås med Sambon. Känns som att vi inte umgåtts på hur länge som helst. Alltid är det något på g, är det inte träning eller bilar så är det vänner på fritiden :-)




DAGENS KLÄDSEL: Ralph Lauren jeans, skjorta från hm, brun kofta från Boomerang och boots från EMU
DAGENS SMINK: Concealer
DAGENS FRISYR: Volym!
DAGENS VILL HA: Natt så jag kan sova...
DAGENS KÖP: Inget so far. Ostbågar och ägg har jag planerat annars haha
DAGENS LÅT: Mix Megapol i allmänhet..
DAGENS HUMÖR: Glad men trött
DAGENS BEHOV: Kaffe och sömn
DAGENS BÄSTA: Att det är fredag och i morgon är det lördag
DAGENS SAKNAD: Solen
DAGENS DUMMASTE: Är lite negativ idag så det måste vara att jag var tvungen att gå upp?
DAGENS FÖRVÅNING: Att jag drömt mardrömmar i natt... Huja..

2009-02-27
10:04:42

Hudvårdstips!

Måste tips om de bästa hudvårdsprodukterna jag någonsin testat!
Dermalogica. Har gått ett tag och tänkt testa märket men det har inte blivit av, förren Linda kom och hälsa på. Hon visade mig vad hon använde och hur bra det funkar. Så jag nappade direkt, visst det kostar en del men kan de få bort mina finnar så shoot!

Som rengöring har jag nu Special cleansing gel som används morgon och kväll och löddrar sådär lagom som vi säger här i Sverige.

Därefter använder jag alltid Active Moist i hela ansiktet, förutom just de områdena där jag har finnar/blemor där har jag på kvällen Overnight clering gel.



Redan efter en vecka märkte jag att hyn var slätare och antalet finnar var markant mindre. Me like!

Den enda nackdelen jag kan komma på förutom priset är att den luktar lite medicin. Den luktar inte mycket så det sticker i näsan utan bara lite svagt.
Samtidigt så vill jag inte gnälla över priset så mycket. Visst det kostar en del (ca 400-500kr) och du kan få tag i det billigare om du köper på nätet. Jag tycker ändå att det är stora förpackningar 100ml i tuben för ansiktskrämen ex och 250ml i rengöringen.
Rengöringen sa dem där jag köpte det att den ska räcka i ett år, och det tror jag på så dryg den är!

Men som sagt, det är superprodukter och kan jag betalar gärna lite extra för att ha fin hy.
Ska man prioritera något mellan dyr hudvård eller dyrt märkessmink så prioritera hudvården!

Nu väntar jag bara på att min peeling från Carita ska ta slut så jag kan införskaffa en från Dermalogica.För slänger i onödan gör vi inte!

2009-02-26
11:38:16

Some Love and I´m gonna have that thing
DAGENS KLÄDSEL: Ralph Lauren jeans, hallonröd söt skjorta från Hm, svart kofta från Zara
DAGENS SMINK: Concealer
DAGENS FRISYR: Volym!
DAGENS VILL HA: Varmt väder
DAGENS KÖP: Dagens lunch som jag strax ska tillaga och en sakt till men Sambon läser säkert...
DAGENS LÅT: Lady Gaga - Pokerface
DAGENS HUMÖR: Glad
DAGENS BEHOV: Kaffe? Mer att göra? en stund att varva ner?
DAGENS BÄSTA: Att det är Sambons födelsedag
DAGENS SAKNAD: värmen
DAGENS DUMMASTE: En gnällig hund vid namn Svea.
DAGENS FÖRVÅNING: Inget.

Ska strax påbörja lunchen. Sambon kommer hem och vi ska gå ut med hundarna. Och äta ihop. Sen ska han tillbaka till jobb.

Har även kommit fram till att det inte behövs en övertalning hos Sambon för att jag ska få köpa hem en Nespresso bryggare.
Han drog upp att det är två helt likadana prylar. Min gamla svarta espressobryggare från Krups och en Nespressomaskin. Fel. Likväl som båda för kaffe (espresso) så är det en himla skillnad. Milslång. Men det förstår inte han. Nespressobryggaren är automatisk. Inget meck med espressopulver, slapp o klet samt sörja under/efter att man gjort en kaffe. Nespressomaskinen sköter sig själv. Man sätter bara in en patron, trycker på en knapp och vips så har den fixat übergott kaffe. Det förstår inte Sambon.
Båda gör kaffe, därav är de lika enligt honom.

Men jag ska förstå att han ska ha en vanlig bruksbil och en cabbe till bil?
Båda är bilar du tar dig från A till B med. Ändå vill han helst ha en utan tak varje sommar. Men skulle aldrig få för sig att köra cabben med taket uppe på vintern. Det sliter på bilen. Då kör vi en annan bil. Bruksbilen.
Nu förstår jag egentligen att han vill ha en cabbe på sommaren, det är otroligt härligt och ungefär den enda anledningen till att jag övningskör då och då. Att få köra hans cabbe.

Nu dricker han inte kaffe, alltså förstår han inte detta med Nespressobryggaren.
Han bytar ut högtalare i bilen trots att de som finns där fungerar. För han vill ha bättre. Det är samma sak..
På sätt och vis.

Något han kan gotta sig i är att jag inte hittar just den jag v ill ha, i den färgen. Alltså får jag fortsätta att leta och vänta tills den kommer in i butik igen. För jag vill inte ha vilken som helst,. Den ska matcha..

2009-02-25
14:18:36

Yes yess All
Allt går i ett numer och jag slocknar innan huvudet ens landat på kudden varje kväll.
Inte gör det saken bättre att hunden sovit oroligt och bytt sovställning från våra kuddar till fotändan nätterna långa. Då får vi helt enkelt skylla oss själva att vi en gång tog upp henne i sängen. Men hon är ju så söt.. och så liten.. Yeah right, men varför tar vår 7 kg hund plats som en hel Rottweiler?
Nåja, det är bara att gå upp och fånga dagen ;-)

Igår var det Supershopping med S och hennes syster M på Familia. Fick med mig hem kläder till både mig och Sambon. Tunika  till mig och chinos till honom. Prickade rätt med storleken som de satt som gjutna på honom. Även lite till hemmet kom hem.
Men mest nöjd är jag med chinosen. Front pocket desutom, kan inte bli bättre :-)

Väl hemma möttes jag av Elsa och Svea Bus. Smeknamnet Bus passar inte alls på henne. Fjompig som hon är. Vågar knappt gå på parkettgolv och vägrar trappor! Hon lär bli tuffare efter en vecka med vår hund :-)
Tror det kommer bli riktigt mysigt att ha Svea hemma hos oss. Hon är ju trots allt riktigt gosig. Om än lite skällig..

I morse satte jag på Disneys Valpgänget i Alaska på tv:n. Det kändes ganska komiskt att sätta igång en film till hundarna som låg i soffan men det håller dem lugna och jag kan lätt pyssla med annat utan att ha två nyfikna hundar som är i vägen då de är i samma klass som Nicke Nyfiken.
(läs är halvt inne i diskmaskinen när jag tömmer den, nere i min sminklåda samt kontrollerar smutstvätten om jag ens skulle tänka på att slänga in en maskin tvätt i tvättmaskinen..)
Nu tittade de istället med stora ögon på tv:n.

Nu är jag hemma hos päronen en stund dricker Red Bull och försöker varva ner (dålig kombo jag vet.. fattas väl bara en panodil haha). Efter att ha kört runt i Lexusen hela förmiddagen. Skjutsat pappa till sin operation, kört igenom min barndom i Haradal och varit på Väla och köpt ny kökskniv.

Är så glad att pappa äntligen kan se igen och utan glasögon efter hans starroperationer. Gladare och framförallt piggare har han blivit. Känns som 50 bast, ögonen glittrar och han har fått tillbaka Mr Bean leendet som alltid fick mig att skratta när jag var liten.
Det har varit några påfrestande månader och nu kan jag med gott samvete själv ta tag i allt annat :-D

Och på söndag får jag en ny granne :-D

2009-02-23
20:25:18

Måndag
Lördagen med tjejerna var riktigt trevlig. Dock mycket vin haha! Började  hos L och fortsatte till Helsing. Där ville jag bara hem, ringde Sambon och han gick o mötte mig i snöovädret. Trodde vi skulle hem men grabbarna var på Bakom så jag dansade en stund med dem, tills jag ville hem och sova. Gav nycklar till grabbarna och tog en taxi hem med min älskling. Vi åt grillade hamburgare innan vi hamnade i säng... med hallonpaj och vaniljglass haha!
Älskar verkligen den mannen :-)

Han hade dock hunnit sticka innan jag vaknat, hunden låg inte heller hos mig i sängen utan hade gått o lagt sig och F. När F gått upp gick hon o lade sig hos M som fortfarande sov. Det blev frukost, snack om gårdagen och slapp framför tv:n innan de stack och jag stack o fika med S. Gulliga söta S :-)

Nu är det ny vecka. Ny tag. Ny hund. I morgon flyttar Svea hit. En vecka. Det kommer bli en hundig vecka med många långa promenader. Mycket lek.

Nu ska jag göra annat. Ensam hemma medans F o älskling är och tränar. Finns mycket roligare saker att göra än datorn då :-)
Som min Ben & Jerry glass. Cheesecake & Brownie, godaste glassen jag smakat på länge!

2009-02-21
14:39:56

Löhrdaah

Nu vill jag bara att det ska bli sen eftermiddag/kväll. Grillning med grabbarna innan jag ska iväg till tjejerna. Nina kommer inom för en Cosmo också :-)
Ska bli rikigt trevligt ikväll!

Har gått en lång runda med Elsa i Pålsjö och städat hemmet.. Nu blir det vila eller nåt...
Kränga godis framför en film snarare. Har gått ner alldeldes för mtk i vikt på kort tid...

2009-02-20
15:09:41

Kastar broccoli på folk i charken
Övertalning med Sambon ang Nespressomaskinen pågår. En mjölkskummare till så?
Första, andra tredje?

Annars är det mest crap här.
Klädde mig i kjol och tights i morse då höfterna vägrar att ha tighta jeans på sig. Det gör för ont. Och jag är så förbannat ovan vid kjol, sitter bredbent och det känns som om jag visar trosorna ständigt (hoppas jag inte).

Passade på att spöka ut mig i både stor sjal och långkofta till kjolen. Ska jag klä mig ovant så ska jag! Det är vanesak, men gud så ovant.
Tycker att klädseln påminner om ngt vänsterdrivet pga sjalen, trots mina pastelliga kläder. So not me (haha). Kan ju passa på att demonstrera mot pålägg eller nåt när jag ska till hemköp och handla inför middagen ikväll.

Middagen ser jag för övrigt fram emot. Gå vaknas det grillning som vanligt, så fort vi har tid grillar vi haha. Så mycket godare med grillat kött


Nu ska jag vila. Tupplur. Vägrar smärtstillande idag. Dum fighter.

2009-02-19
21:56:16

I´m in to you
Under en runda nere i stan idag så blev det lite shopping. En del på H&M, de har fått in massa snyggt på sistone :-)
Fastnade även för en rosa Odd Molly kofta, men den ska jag tänka lite mer på innan jag köper. Är inte så jätteglad att köpa stickat för så mycket som Odd Molly kostar.. Skulle va kashmir men det är det inte i detta fallet...

I alla fall så blev det några tröjor. en kjol och en skjorta. Det mesta i lila då jag fått för mig att jag ska passa i det!
Det blev även lite smink och benvärmare till Mini. Mini som åker till Göteborg Horse Show i morgon. Är för en gång skull avundsjuk, hoppas hon får riktigt roligt!

Annars så värker hela kroppen idag. Mina höfter vet jag verkligen att de existerar tack vare att de ömmar och smärtar. Och mitt pekfinger är svullet och hindrar mig från att använda pennor och skriva. Nåja nog med klagan, har ju en stor varm säng att krypa ner i tillsammans med min karl och min lilla hund :-)

2½ Men kl 22,00 på trean i sovrummet och sen ska jag nanna. Upp tidigt för långpromenad med hunden om inte lederna strejkar totalt då får den bli senare. Detta jäkla väder tar kål på mig just nu.
Ingenting hjälper, bara att bita ihop och go on. Det som är mest störigt är att morgonstelheten kommit tillbaka. Hela min dag pajjas och skjuts frammåt.
Som sagt, varm säng och mat i kylskåpet, ska inte klaga ;-)


Har lyssnat en hel del på Timbuktu på sistone. Speciellt efter att jag fått igång min ipod igen (läs orkar byta låtar i den..). Karmakontot, den väcker minnen från Sundsgården, senare delen, höstterminen. Synd att alla sluta och kontakten  blev som den blev...
Gillar i alla fall låten, den får en att tänka...

Helg i morgon, ska bli så jäkla skönt! Lördagen ser jag verkligen fram emot och även fredagen som kommer bli betydligt lugnare. Ska bara komma på vad jag ska göra lördag dag. Inget planerat! Förslag?

2009-02-18
20:48:43

Happy day
Onsdag kväll, sambon är och tränar och jag är ensam hemma :-) Härligt med de stunderna man är ensam faktiskt. Slappar och tar det allmänt coolt.Surfar runt på olika sajter och kommer fram till att jag vill shoppa, på topshop. Snart, nu helst haha. Vill bygga ut garderoben lite, har nästan bara basplagg känns det som. Känner mig så dålig på att sicka ut. Tråkig liksom.

Nåja ska inte gnälla för att jag har tråkiga kläder. Mycket är väldigt fint. Riktigt fint. Ska bara bli duktigare på att uppdatera med småsaker, det där trendiga skulle jag tro. Nova Lund snar kanske?

Något som verkligen är vettigt och som betyder mycket för mig är att min pappa äntligen är opererad för grå starr och ser. För första  gången sen efterkrigstiden (typ..) så ser han utan glasögon. Med ena ögat, nästa öga opereras näsa vecka. Det firade vi med att åka och köpa räktårta, pappa och jag. Snart kör han nog bil igen :-)

Känner att man ska vara glad att man kan se. Så svårt att ersätta liksom, Rullstol och teckenspråk ersätter annars det mesta, men ögonen?

Nu ska jag lägga ut lite annonser på saker jag ska sälja. Någon som är intresserad av min Louis Vuitton Speedy by the way?

2009-02-17
10:07:52

Go förmiddá
Två promenader och en 50 min simning senare så är jag hemma. Ska göra en blåbärssmoothie och sedan ställa mig på maskinen en stund. Ha på en film undertiden tror jag så iden går snabbare.. Mamma Mia tror jag...

Vad ska ni göra idag?




2009-02-16
15:38:18

New Week, new...?
Jag är nog ganska ensam om att tycka att måndagar är härliga. En helt ny veckan framför sig, nya tag. Me like!
Enda störningsmomentet just nu är diademet som klämmer ovanför öronen.. Får väl ta av det..

Blickar redan mot helgen, ja hela veckan faktiskt. Härligt!
Ljusare på morgonen och träning gör att man känner sig så himla mycket piggare!



DAGENS KLÄDSEL:
Acne jeans och tröja från Use
DAGENS SMINK: Mascara och puder
DAGENS FRISYR: Diadem (obekvämt egentligen...)
DAGENS VILL HA: Nespressomaskin
DAGENS KÖP: Kaffe på Espresso House i morse
DAGENS LÅT: ZZ Top medans jag städar. Bästa städmusiken haha
DAGENS HUMÖR: Pigg och glá
DAGENS BEHOV: En Nespressomaskin?
DAGENS BÄSTA: A
DAGENS SAKNAD: Mössan. Mössorna ligger i bilen, som Sambon tog till jobb och givetvis skulle jag gåvid havet under promenaden. Behöver jag tilläga att det alltid blåser i vår skånska stad?
DAGENS DUMMASTE: Folk som ahr sina hundar lösa på gröningen och inte har pli på dem.
DAGENS FÖRVÅNING: Allt jag fått gjort idag haha! Effektiv som tusan!

2009-02-15
20:41:37

Jag älskar söndagar!
Kommer ni ihåg när man var mindre, kom hem till en kompis och såg en ny leksak som man sen bara ville ha. Mest av allt i hela världen. Tjatade på mamma (fast pappa var lättare att övertala), tjatade.... Kanske så..

Idag fick jag samma känsla som när jag som liten såg att nån hade den nya Barbien..
Svärmor har skaffat sig en Nespresso maskin! Perfekt då inte svärfar dricker kaffe och hon på så sätt slipper koka en halv kanna och slösa kaffe. Nu brygger man koppvis. Perfekt.
Hon hade massa smaker jag fick orientera mig med. Valde koffeinfritt med tanke på hjärtklappningen som var medelstark. Så skönt att inte få ont av att dricka kaffe!
Nu vill jag ha en sådan. Hagalen som jag är :-)
Får tjata på Sambon... Kanske så...

Annars så har dagen varit underbart lugn. Har fått sova ut riktigt (wow liksom), tvättat, gått en långpromenad på stranden med hundarna, kikat på möbler på Kostallet (vill ha!) och fikat med svärföräldrarna. Semlor och gott kaffe kan inte bli bättre=)
Joo... Gossip Girl och hemmagjord kycklingpaj nu ikväll. Vaniljhjärtan och kärlek.

2009-02-14
17:23:30

Alla hjärtans dag
Köpte med mig ett lass selmor på konditoriet och tog med till grannstaden. Sambon och killarna fick vars en och resten tog jag med mig till mormor och morfar. Det och vaniljhjärtan. Kalops till lunch. Promenad i solen med mormor och sedan en rask promenad till killarna.

Övningskört och kompleterat till middagen ikväll.
Längtar tills vi har köttet på grillen och korkat upp vinet. Men först gäller det att få lägenheten städad. Har inte funnits ork i veckan så det ska bli härligt att känna "ajax doften" i huset haha!
Det är så mycket som händer runt om mig nu att jag knappt själv hunnit sätta mig ner och ta det lugnt. Tänka till. Längtar tills typ mars då allt är över :-)
Har några djävulska veckor framför mig och hoppas att jag inte blir  sjukare under den tiden.

Till vännerna, hoppas ni får en trevlig och mysig alla hjärtans dag. Puss!

2009-02-13
17:19:11

TGIF
Vila blev det inte mycket.
Fixade små alla hjärtans dag presenter till våra föräldrar i diverse choklad och ostbutiker. Hängde svärföräldrarnas present på dörren och bad till gudarna att ingen skulle få för sig att springa upp 9 våningar för att ta den innan de kommer hem från jobb.

Sedan tog jag en promenad hem till Emma. Drack the och åt lunch ihop. Sån go tjej!

Hemma hos mamma och pappa lämnades det av ost och jag gick en påse choklad från dem och the. Mamma tyckte det dofta sååå gott. Chokladdoppade jordgubbar. svart the. Gott lukta det men det smakade inget vidare. Så det får stanna kvar hemma hos dem då mamma gillade det. Är mer för röda the:er.
Sambon är inte lika förtjust i mörk choklad som jag, så när det slog mamma så la hon i ett Maraboue daim och ett Cocco i påsen. Han är lättimpad min man ;-)

Nu längtar jag tills kärleken kommer och vi ska laga mat. Grilla. Vad jag gillar vår Weber! Den kommer som bästa pryl näst efter diskmaskinen!

Salt och pepparkaren nedan får symbolisera livet nu. Närheten.
Kärleken till min älskade Sambo. Jag vet att det kan bli en del tjat om honom. Men allt känns så rätt, så bra, så fantastisk. Svävar ständigt på rosa moln i vår lägenhet (förutom när han inte tömmer diskmaskinen eller drar upp persiennerna...).
Mina vänner. Så himla goa. Underbara. Nya. Gamla. Härliga att umgås med. Gläds med dem.


2009-02-13
09:39:01

Helg!

DAGENS KLÄDSEL:
Ralph Lauren jeans och nån tröja till
DAGENS SMINK: Lite concealer max
DAGENS FRISYR: Lilla My knut
DAGENS VILL HA: Varmt väder
DAGENS KÖP: Inget
DAGENS LÅT: Britneys nya skiva 
DAGENS HUMÖR: Glad
DAGENS BEHOV: Lugn och ro
DAGENS BÄSTA: Morgonen och kvällen 
DAGENS SAKNAD: Värmen igen, längtar så tills vi kan äta ute!
DAGENS DUMMASTE: Inget än så länge..
DAGENS FÖRVÅNING: Inget..

Idag blir det mest vila för mig.En runda ner på stan för fix inför i morgon och promenad med hunden. Förvånades över att hjärtatslog lite för snabbt, lite för mycket igår kväll. Försökte minnas vad det kunde bero på. Mamma påminde mig att läkarna har undersökt hjärtat på mig för något år sedan, för visst har jag problem med det också, bara inte lika mycket, lika ofta. Ingen big deal som de säger på tv. Men då jag farit in och ut på sjukhusen under större delen av min barndom så kommer vi givetvis inte ihåg vad det är för fel. Ingen big deal som sagt. Men man blir ändå så ställd när sådant händer.
Lovade att ta det lite lugnt i alla fall.
Men tråkigt är det..

Alla hjärtans dag i morgon iaf! Älskar den dagen, även om vi hittar på saker lite då och då så är det alltid trevligt med en speciell dag...
Dock känner jag mig lite kluven iår, hur mycket ska jag hurra om den utan att alla singelkompisar kastar något hårt på mig?

2009-02-12
15:04:17

It´s just nothing
Idag är det verkligen en seg dag.
Mår egentligen hur bra som helst, förutom att jag blir yr lite då och då och att halva ansiktet ömmar som fan.

Tog mig en sovmorgon innan det vid lunch var dags att dra sig mot grannhuset sedan  lunch på Väla med en vännina innan hon snällt körde mig till päronen. Tack gumman!
Håller pappa sällskap i affären idag. Då han ser i princip nada numer så känner han sig lite trygg med mig i krokarna :-)

Men längtar ändå tills Sambon kommer och hämtar mig. "Yrheten" gör att jag inte är lämpad för promenad och buss idag på egen hand...

2009-02-11
12:30:14

Food food food, I have to live!

Igår lagade jag indiskt till oss och svärmor och så blev det semlor efteråt. Svärfar var i Finland så då bjöd vi över henne så hon slapp äta middag själv. Med sig hade hon en underbart fin vit duk till vårt matbord. Så fin! Och jag älskar överraskningar :-)

Idag blev det fika och the på E.H. Välbehövligt då det snöar ute! Så himla härligt! Inte snön och slasket då ;-)
Men nu längtar jag till våren. Grilla på balkongen och dricka rosé!

Nu ser jag fram emot alla hjärtans dag på lördag. Spendera dagen med älsklingen. Samtidigt så känns det som att jag är den enda i världen som ser fram emot denna dag...


Bild från i höstas...

Börjar redan tröttna på den här designen.. 
Någon som vill hjälpa mig med en ny?

2009-02-09
21:02:12

My bad, here it comes
Helgen som varit var helt underbar. C och L kom hem till oss i fredags kväll. Åt pizza och drack drinkar (jag är super på cosmos haha). Lördagen spenderade vi på stan. Åt lunch på Uposten, gick i affärer och åkte upp till Väla därv vi sedan fikade.
Väl hemma igen stak killarna och bastade i vår förenings nya bastu. L och jag blandade lite drinkar till oss och hade vår egna förfest. Tjejigt med färgglad drink, smink och hårfix :-)
Tog en taxi ner till The Tivoli där vi åt middag, drack massor av Coronas och såg på Joddla med Siv.
 
Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle befinna mig på en Joddlakonsert och trivas men de var riktigt kul. Längesen jag hade så kul faktiskt! Mycket tack vare att vi hade bord på gräddhyllan och slapp stå nere bland resten av publiken och trängas. L och jag dansade lite innan vi drog oss hemmåt igen i taxi och då snöade ute!
Hann med att få några riktigt smickrande komplimanger av både tjejer och killar ang min klädsel  :-)
 
Under söndagen slappade vi framför Mtv och var i mödelaffärer innan C och L åkte  2 timmarna hem.
Helt underbara människor!
Tycker det är så himla kul att det klaffar så bra mellan mig och L och det inte känns krystat att umgås.


Men nu är det måndag igen! Gick upp tidigt i morse och simmade. Simmar alltid samma längd men har lyckats korta ner simtiden med ca 5 min för varje gång :-)
Fixade även nya hudprodukter på Capo di Capo då jag fått problem med huden av det förra märket. Nu ska Dermalogica testas!

Annnars blir det mycket tid på kontoret här hemma i veckan. Ledig tid varvas med träning och vila. Känns som jag tagit ut mig på sistone...
 Och i morgon ska naglarna fixas hos Louise igen.
Lagom till alla hjärtans dag ;-)



2009-02-06
09:47:51

Dilemmat...
Trots att jag inte ska ut förrens i morgon så funderar jag redan på vad jag ska ha på mig.
Funderar på en klänning från Betsy Johnson eller en topp jag köpt från Nelly.se (glömt märket) sam en kjol från Gina Tricot.
Är en riktig jeanstjej så det skulle inte förvåna mig om jag tar toppen och ett par jeans istället... Så typiskt mig...

Annars så kommer gästerna ikväll och det ska bli en riktigt rolig helg!


Igår var jag var jag ensam på IKEA och handlade massa till förvaringen här hemma. Bla tidskriftsamlare, ska  för övrigt dit igen om en stund och köpa fler. Håller på att sortera 12års Bilsport i olika tidskrifsamlare (yes Sambon är en sucker för bilar).
Körde även hem sänglådor, galgar och en stor skärbräda, ni vet en sån som är lika djup som själva bänkskivan.

Har fixat i garderoberna på kontoret och fixa med sänglådorna. Galgarna gjorde att jag kunde hänga upp mer av mina kläder i sovrummet. Försöker att hänga upp det mesta och bara vika jeans och vanligt bas tröjor och tees/linnen.

Nu blir det långpromenad med hunden och sedan IKEA innan det är dags att lämna tillbaka bilen till mamma..

2009-02-05
08:38:09

Good Morning Sunshine!
Placerade rumpan på vår mjuka matta och låter soffbordet agera skrivbord under morgonen. Bakom mig på soffan ligger Elsa och over och drömmer vilt... Kanske den lilla grisen som jagar henne?
Då kan jag samtidig kika på Rachael Ray på tv3, Seal är gäst idag :-D

Gav hårsvallet en dos med energi i form av inpackning så nu är det lent och glansig och jag känner mig lie sötare haha. För säkerhet skull la jag lite råsocker i the:et. Har häll upp gott rött the med citron i en av mina Filippa K muggar.
Älskar muggarna, dels för designen och dels för att jag fick dem av en släking som stått mig nära.

Det blir lite fix framför datorn innan de är dags för att gå ut med hunden igen och sedan blir de fika i Norra Hamnen innan jag återgår till fixet...



2009-02-04
15:58:36

Off for today
Får vibbar om att jag håller på att bli sjuk. Inget jag vill alls, speciellt inte då det snart nalkas helg och vi får främmande lång ifrån (eller ja utanför Skåne..) . Har de senaste dagarna agerat sjuksyrra/småbarnsmamma/städerska till sambon samtidigt som mitt huvud blivit tyngre och tyngre.
De flesta har redan haft en släng av influensan och jag vill verkligen inte ha den!

Är grinig i allmänhet och känner att jag idag inte alls har här att göra i bloggen.

Har i alla fall hunnit med att fika med mamma idag samt fått en del gjort, så nu ser jag fram emot kvällen. God middag och tidigt i säng.


För att vara så många läsare, så är ni riktigt dåliga på att kommentera....

2009-02-03
12:20:58

Nöff nöff
I natt drömde jag att vi skaffade en Minigris. Varför en gris liksom?

I alla fall, vi valde mellan en minigris och en schäfer och lät Elsa bestämma. Schäfern var på henne som alla valpar är och ville leka. Minigrisen var lugnare och gick o lade sig hos henne. Klart hon ville ha en gris!
Elsa behandlade grisen som sin valp och grisen verkade gilla läget. Schäfern lämnade vi tillbaka...

2009-02-02
14:31:12

Någon som vill ha en dator?

Medans Sambon legat (ligger) hemma och är sjuk så slank jag iväg till frisören och slingade håret. Hade sådan tur att hon hade tid nu på förmiddagen!. Marre är en riktig fena på det där med färgning och jag blev supernöjd!
Äntligen lite mer blondin igen!

Något som verkligen drog ner mitt humör är min dator. Varför köpte jag ens en PC? Jag ville ju ha Mac? Men så har alla andra PC. Mac:en och jag var vänner, PC:na har bara jävlats med mig... Jag har inte tålamod till det.
Jag är väl för bekväm...
Jag är mer Mac än PC, även om jag vill vara PC som alla andra...
Så är det någon som vill köpa en liten blå Acer One, knappt 2månader gammal och knappt använd (då jag som sagt inte är så kunnig) så bara hör av dig!
Jag har allting kvar till den och du får den för liten peng ;-)



2009-02-01
18:41:11

No more for me today
Har hunnit med en riktigt trevlig långfika med Jenny idag samt storstäda lägenheten. Sett en urkass film och pysslat om den sjuke Sambon. Tänk vad sjuka män är när de är sjuka. Inte klok.

Leker lite med min kamera och toklängtar efter Veronica. De som förstår en bäst är alltid längst bort. Lite godis från Tasty House och lite rödtjut... Bästa tjejen i alla lägen. Kanske får li en Uppsala-tripp snart...?

Önskar att klockan vore mer. Mer läggdags, men är inte alls trött. Vill ha måndag. Så jag kan boka frisörtid och bli blondie igen.