Lilla Rara Sara

2009-09-30
08:30:25

Igår fick...

1893a81254e1a718e1316d4d1bb1c58f.png

Igår fick jag mina biljetter! Första gången han är i skandinavien:-)

2009-09-29
14:32:18

Sysselsättning: ler.

0-68621998b9749335c8dcfd653b427064.png

Sysselsättning: ler. Det har varit en spännande dag, speciellt innan jobb:-) är pigg till tusen nu när jag äntligen fått min medicin igen, önskar bara att det onda försvann också men så småningom... Le kan jag ändå göra!

2009-09-24
11:06:26

nu går...

0-19df24d76338c87fdf5914916192a7f2.png

nu går vi ner till havet. Donupjeans odd molly kofta och peakjacka

2009-09-24
10:50:20

Utan titel

7da4d0ebe84fb3af21b8910cb79b7a19.png

2009-09-22
09:51:46

Ny dag nya tag sägs det...
Har för en gång skull lagt ut annonser på blocket och valde då att inte lägga ut mitt mobilnr, detta pga att det var ett jäkla ringande för något år sedan när jag skulle sälja min mobiltelefon. Så, trots att jag ej lagt ut mitt mobilnr så har det sms:ats och ringts från folk som mailat mig och där jag svarat på mailen (då ser de ju mitt namn och efternamn på mailen och då hittar de lätt mig på eniro..).
Det har varit sura miner för att jag ej svarat på mail på direkten. Nog för att jag har datorn igång när jag är hemma men inte sitter jag här alltid för det!

Njää... Pga detta kommer jag nog aldrig lägga ut en annons igen. Eller så lade jag upp rätt pris helt enkelt..

Well well... Det regnar ut, så himla... tråkigt.. Har i alla fall ätit en stadig frukost i form av hembakat bröd med bara nyttigheter (nötter, tranbär, aprikoser). Två espressos till det och dammat lite här hemma. Ska strax gå en powerwalk trots att det tar emot pga vädret. Men får klä på mig och ta en sup Kan Jang i värsta fall när jag kommer hem igen.

Gårdagen bara var, inget med det. Som tur var tog den slut!

2009-09-21
09:25:45

Lotta
Så heter mitt mitt nya nagellack från Make Up Store. Lagom höstigt som jag kan varva med när jag inte vill ha så mörkt som mitt matta OPI är.

Helgen har varit fantastisk och nu står en ny vecka framför mig. Ska strax cykla till jobb och sedan blir det ett par ärenden innan jag ska hem till föräldrarna och hjälpa dem att koppla in tv:n. Är dock lite rädd för att jag komemr bli förkyld nu...

Är fortfarande så glad för samtalet jag hade i lördags. Fy vad vi är bra sötnos!

2009-09-18
08:27:51

TGIF!
Det märks i min kropp att hösten börjar komma nu, fy vad det ömmar! Nog för att det inte är några problem att leva med och att man vänjer sig snabbt men de där dagarna innan man gjort det. Då är man gnällig.. Lägg på ett fruktansvärt pmshumös och ni kan förstå hur det är att leva med mig just för tillfället...

Har bälat i mig lite en kopp kaffe och en espresso och ska strax ut med hunden innan det är dags att cykla till jobb. Härligt med fredag då vi har lite planer för helgen ;-)
Efter jobb blir det i alla fall en runda i stan, ska leta vantar och köpa sneakers. Dags att uppdatera de gamla då både fula, slitna och säkert luktar illa med efter ett års användande!

Nu är det även bestämt att jag ska med upp till jakten om några veckor. Ska bli så härligt att komma upp till lugnet och bara vara. Ingen tv, ingen dator men däremot en öppen spis, tystnad och lugn. Ska läsa en massa och shoppa! Ta bilen till Birsta och kolla in Sundsvalls shoppingutbud! Laga god mat och gå i skogen hör också till!
Om någon vill följa med på några dagars avkoppling så hojta till ;-)

Nu, ska ska jag ta ut hunden och börja dagen. Ikväll blir det grillad fläskfilé med soltorkade tomater och fetaost, vin och på lördag händer det grejor kanske ;-)

2009-09-15
18:57:25

And so on..
Undrar hur många tecken ett inlägg rymmer? Om allt får plats?
Nåja kommer ändå bara berätta lite utav allt som hänt och händer. Resten spar jag inför vänner ;-)

Något som jag kommit underfund med under de senaste dagarna är att det är no problemo att ha två hundar i vårt hem. OK, så länge de funkar ihop och inte tar för mycket plats i sängen.
Våra vänner har gått i väntans tider och när det var dags att åka in till BB för dem så kom deras hund hem till oss några dagar.
Det har verkligen varit helt underbart att ha två små hundar här hemma. Jättekul att gå långpromenader och mysa med och de underhåller sig själva ganska bra. Om nätterna har båda två legat nära en och velat ha värme så man har knappt behövt täcke!
Natten till igår kom en liten flicka till världen och det bestämdes att de idag skulle få komma hem, detta betydde också att vår lilla fosterhund skulle få lämna oss och komma hem till familjen och en ny famijemedlem.
Är så glad för våra vänners skull och jag underlättar dem mer än gärna i framtiden när det gäller deras fina hund och flicka!

Annars så har jag fått en ny mobiltelefon som jag hatar. Alltför avancerad för mig.. Så är det någon som vill köpa en SE P1i så hojta till.
Cykar till jobb numer så börjar få mer användning för cykeln då den stått still halva sommaren. Även klädslen slipper jag tänka på för mycket nu, vilket är ganska lättande!
Och så funderar jag på en Bayswater eller iPhone.. Vill ju ha båda.  Men antingen eller känns det som då de båda kostar en del och jag inte har lust lägga ut så mycket pengar just nu..
Tur att man fyller år om någon månad och att det inte är så långt till jul haha! Fast då önskar jag mig ju annat...

2009-09-07
09:47:11

Thank God it´s Monday!
Vardag igen. Helgen som var så trevlig! Väcktes i morse av Kärleken som ringde från älgtornet. Låg och drog mig i en evighet innan jag drog mig upp och fixade en kopp te. Har fått dille på nya Russian Evening te:et jag köpte i helgen trots att morgnarna annars är vigda åt espresso..
L ringde och vi hade ett riktigt trevligt samtal, fick ringa samtalet vidare till E och nu är allt klart!

Nu blir det tidningen och lite mer att dricka. Om en timme ska jag ta mig till jobb...
Tror det blir en riktigt trevlig måndag, trots namnet.. måndag..

2009-09-06
14:40:58

Our Song
Sitter och lyssnar på Taylor Swift och verkligen njuter. Njuter av mitt liv och kärleken. Alla stunder ifrån varandra får mig att ännu mer förstå att det är vi. Lycka.

Det är verkligen en bara vara dag. Några snackar om Gokart men jag vet inte. Har inget direkt att göra, inga måsten. Bara så skönt. Samtalar lite, läser Instyle och Elle, dricker gott och lyssnar på tystnaden.
Funderar på att rensa ut saker här hemma, sådant man inte behöver. Men vart ska jag göra av allt i så fall? Inget är gammalt eller söndrigt.. Man kanske behöver det trots allt?

2009-09-06
12:00:33

Last day

Efter en annorlunda med mestadels bra lördag så är det skönt med en helt lugn söndag. Inget planerat förutom en middag med en vän. Softa rent ut sagt!
Dricker Russian Evening och lyssnar på bra musik.

Ska plocka lite här hemma också tror jag..

2009-09-05
11:24:16

Let´s go!

Ändringar i sista minuten och nu drar jag!
Återkommer kanske med något fyrbent och massa shoppingpåsar!

2009-09-05
10:37:59

Save a Horse ride a Cowboy

Jeans Polo Ralph Lauren. Skjorta och väst hm. Stövlar Airsteep och ett gammalt mockabälte från sjunde klass.



Så var den här med håret. Har fnatt på det. Orkar inte lägga ner massa tid på det idag.. Senare får det bli massa volym.

I natt stack större delen av familjen på Älgjakt. Den börjar på måndag och ikväll var det middag med jaktlaget. Önskar så att jag var med men jobb får gå före denna gång. Det gör däremot att jag har massa egotid. Ska spendera tid med mamma idag, shoppa och senare även träffa lite vänner. Kanske till och med ett glas vin eller två får joina! Men då gäller det att jag får mat i mig, äta är något jag är urkass på när jag är själv..

2009-09-04
10:57:22

Nu har hösten kommit
.. det känner jag i lederna. Allt går sakta och ont gör det. Cykla i regnet igår var vad som startade det hela. Stövlar och myskläder är vad det blir idag. Tea också. Värme och mörk choklad till.

Snart åker min lilla Elsa till jakten. Kramar och gosar med min lilla hund så mycket det går innan dess.

Helgen fri, what to do?

2009-09-02
09:07:12

Dessa måsten
Samtalar med en kär väns flickvän i Belgien om mobiltelefoner över en kopp espresso. Andra för dagen. Målat naglarna i OPI´s matte. Så härligt höstigt med matt nagellack!
Ska strax ner i stan på ett möte och sedan göra några ärenden. Först måste jag äta frukost. Måste bli bättre på denna måltid som sägs vara den viktigaste under dagen. Frukost för mig är 2 koppar tea eller kaffe. Där är jag ingen bra förebild..

Som en bra förebild ska jag idag gå in på h&m och kolla några plagg jag sett på hemsidan, kanske finns i butik? Dem och 3 skall besökas!

Nej frukost nu! Usch vad tråkigt.. Gillar inte att tugga..

Kikade igenom iPhoto i datorn och fann gamla bilder. Sommaren 2006 och vi hade valpen Elsa. På bilden är hon kring halvåret och det är dags för hennes först trimning. Ser ut som en sån där hittehund man ser på gatorna nere i Spanien. Älskade fina Elsa. Saknar henne redan..

2009-09-01
09:44:02

God morgon!
Det blev en sovmorgon idag med, bannar mig själv för det då jag känner mig så mycket tröttare nu än vid sextiden då jag vaknade av att klockan ringde. Alltså hinner jag inte med det jag tänkt  göra här hemma nu på morgonen utan det får bli ikväll. Nåja, det får bli en kopp Kusmitea med socker i för en gång skull då jag köpte dessertsocker igår, ska leta reda på vad jag ska ha på mig denna mer casual day.

Känner tystnaden här hemma när Elsa inte är här. Så tomt och tyst. Längtar efter henne något fruktansvärt och längtar efter när jag ska passa charmtrollet Luffy.

Såg Wallanderfilmen Tjuven igår. Riktigt bra, lite mer amerikansk än de tidigare filmerna men den var ändå inte den bästa.