Lilla Rara Sara

2009-11-29
11:26:29

första advent
Veckan jag har bakom mig har varit fylld av stress, halsont, irritation men också en del skratt.
Idag har jag för första gången på länge fått sova ut, riktigt skönt! Har bara slappat, druckit kaffe och små städat här hemma nu inför advent. Ska dra en runda med dammsugaren snart också innan det är dags för en långpromend med hunden och sen gå till jobb en snabb runda och säga hej.

Har lite ångest för att jag inte hunnit förbereda lite julmys i form av lussekatter m.m men det får bli till nästa helg!

2009-11-27
12:05:24

Pelsa

Inte världens bästa då den är toksuddig. Ville bara få henne på bild. Hon är bakom mig hela tiden vart jag än är i lägenheten. Kopiöst nyfiken och sällskapsjuk.
Vi får se när hon får ett "syskon"...

2009-11-27
11:59:18

Close


Jag lever i jeans. Speciellt dagar som dessa. "Idag är ingen vanlig dag.. "

Jeans Acne Kex Skjorta Ralph Lauren Kofta Use Bälte Angelo Skor Chloe

2009-11-25
10:53:34

Today I´m wearing this

Polo Mango
Sjal Jimmy Choo for hm
Jeans Acne
Klocka Burberry
Bälte Gammalt som gatan

2009-11-25
10:50:22

Biggest & The Best

Är på riktigt dåligt humör idag.
Verkar som att dosen av min ledmedicin inte räcker då det gör alltför ont denna vecka. Som tur var finns det varma kläder och varm dricka att värma mig med, det hjälper lite. Ska bli skönt att komma till jobb om ett tag och skingra smärtan och tankarna lite.

Nåja, det har blivit några koppar nespresso redan. Tömde maskinen och den är redan nu full med fyra tomma kapslar.

Varför jag är på dålig humör har inte i bloggen att göra, trots att jag själv tycker att jag nästan tjatar om det i inlägget. Är bara så besviken på folk hur de kan bete sig. Well well. Clawfinger spelar för fullt på Spotify. Gamla godinar som alltid hjälpt mig att bli glad genom åren.
Ända sedan jag var 16 har deras album Deaf Dumb & Blind följt mig och alltid gjort mig glad när jag varit på sämre humör. Visst är man underhållande ibland?

I några dagar har jag haft två hundar här hemma och jag saknar verkligen den andre nu när hon åkt hem till sig igen. Det enda som var jobbigt var att jag inte kunde gå ut med båda samtidigt då den är så stor. Annat var det när Luffy var här. Då kunde jag gå långa promenader utan problem :-)

// Varför bete sig så barnsligt? Vad tjänar man på det?

2009-11-22
11:31:50

Happy Birthday to me!
Veckan har verkligen gått i ett och det är mysterium för mig att jag inte reagerat mer på allt vin jag druckit.
Köpt hem några lådor cupcakes från ett konditori som gått under dagarna tre. Firat á la kafferep med familjen som resulterade i alltför mycket kaffe och en sömnlös natt.
Dagen efter som jag var ledig på hade jag bokat in mig på Riskettan på trafikskolan så det var bara att rusa ner med grus i ögonen och vara med på dem. Massor av kaffe gick det åt även då!
Under fredagskvällen kom mina socialarbetare hem till mig och drack vin och åt sötsaker. Vidare ner till Mollbergs och baren där. Lite rödvin där och vi kröp upp i varsin soffa och bara var och snacka.

Kom hem relativt tidigt och provade en av de nya Kusmite:erna som jag fick. Kashmir Tchai. Så gott!
Väcktes på natten av sms från systern som gjorde att jag låg och oroade mig i flera timmar innan jag bestämde mig för och skita i om de sov där hemma eller inte och ringde dem. Well well, åkte upp till Åsljunga och en jaktbutik där, spenderade en evighet där innan vi åkte och storhandlade och kisen kom på besök med ett stort maffigt ljusfat i svart. Hon vet precis vad som passar här hemma hos mig!

Och igår kväll blev det några flaskor rött i sällskap på matbordet med en stor älgstek, lingon, egen sås och pressad potatis. Bordssällskap var kärleken och svärföräldrarna. Sötaste Sassa hade klätt sig nästan likadant i liknande tunika och jeans, båda i lugg och svarta glasögonbågar lite komiskt att vi är så lika...

Idag ska jag bara ta det lugnt. Det är vad jag försöker intala mig själv. Bara stallet, en runda till päronen med bilen och Väla.. Men innan dess ska jag mysa i soffan med mina två älsklingar medans kärleken flyttar till sina föräldrar.

2009-11-16
11:51:06

Tuborg!

Gårkvällen var ett minne för livet. Första gången Toby var i Skandinavien och vem vet när han kommer hit igen? Tankarna på att se honom på en stor arena på andra sidan stora havet har slagit oss ett antal gånger och nog kommer det hända så småningom men nu blev det på Pumpehuset i Köpenhamn. Kändes riktigt intimt med ett ställe som bara tog in 600 personer. Det är lite kul att se han på en sån liten scen när man vet att han är nr 4:a på listan över artister som tjänade bäst i USA förra året. Country liksom!
Det var kärleken som introducerade mig för Toby Keith. Innan dess (och fortfarande) var jag en rosa tjej som lyssnade på Mötley Crüe, LOK, Clawfinger och Kid Rock.

Trodde jag skulle vara helt död idag. Kom hem sent i natt och gick upp som vanligt vid sex tiden. Lite kaffe, vörtbröd och en dusch och jag var hyffsat fit for fight. Hade världens planer på vad jag skulle hinna med här hemma innan jag ska gå till jobb men kärleken har skickat hindrande sms under förmiddagen och sagt att det är bättre att vila. Som vanligt kan jag inte vila bara "sådär" utan har gjort lite i alla fall.
Alltför lik min far antar jag. Men söt är han kärleken.
Nu blir det i alla fall några ärenden innan jobb och sen ska vi hämta hem Elsa ikväll som sovit borta medans vi var iväg igår.

Det piper inte i öronen längre i alla fall..

2009-11-14
23:14:21

Redig lördag!

Har ätit en riktig svennemiddag ikväll. Men gud så gott! Ibland ska man inte konstla till det!
Potatisgratäng, grillat ryggbiff, kalla såser, tomater och en flaska merlot (senast var nog en karatefylla med My). Lite solchips och Ahlgrens Bilar o jag hade fått i mig hela näringskedjan. Typ..
Det är inte ofta numer som vi har hemmakvällar. I lugn och ro. Så i sällskap av Dansbandkampen (jaaag vet!) och Die Hard 4.0 så njöt jag verkligen.

Man får ta vara på det lilla. I morgon bitti blir det full fart igen. Har inte räkningen på dagarna längre men de är allt för många. I morgon sticker vi en runda till Köpenhamn i alla fall. Blir nog middag i Malmö först och kanske Nova Lund om jag blinkar för kärleken. Xenonlampor ska också monteras så vi kan köra hem med bra ljus. Är det något jag gillar så är det sikten med xenonlampor....

Lady Gaga - Bad Romance och Jill Johnsons nya album har varit mina vänner på Spotify ikväll.

2009-11-14
15:41:15

Jimmy Choo for hm


För en gång skull hittade jag något när HM hade sammarbete med en designer. Det blev att klicka hem två plagg från deras hemsida, första gången jag beställer från deras hemsida faktiskt. Så får se hur snabbt det går innan man kan hämta ut paketet på Hemköp..

Tvivlar på att det kommit innan nästa helg men man kan ju alltid hoppas att jag kan ha något på mig när födelsedagen firas ute på fredag...

 

2009-11-14
15:09:24

Mini

2009-11-14
15:01:32

Du luktar så gott



Stallet med Mini och Ussan. Fryser något fruktansvärt nu men det var det värt. Strax innan jag for dit blev det två plagg fråm Hm´s Jimmy Choo kollektion. Nu har jag lillhunden i famnen och väntar på att kaffet ska bli klart..

2009-11-14
10:16:27

We´re here again
Hade nog tidernas bästa fredag igår. Eller i alla fall bästa på länge. Som vanligt (då vi har frysen full) blev det vilt till middag och en flaska rött. Tända ljus och massa prat. Avslutades med en Wallanderfilm i soffan och solchips. Sådär lagom då man varit igång i allt för många dagar och knappt setts.

Tidigare undergårdagen hade jag varit och klippt mig hos Marwa igen. Love that girl! Körde sedan hem till föräldrarna för att spana in deras nya kök och prata väggfärger med mamma. De har numer världens finaste Josef Frank tapet i köket, är lite avundsjuk då jag nog aldrig kommer få sambon till att vilja ha den i vårt hem.

Nåja, lördag idag och om en stund ska jag befinna mig i stallet med Mini och R. Dricker mitt nespressokaffe och äter vörtbröd och kikar på min käre väns blogg. Är inne på H&Ms hemsida och är lite sugen på  att klicka hem något från Jimmy Choo kampanjen, har spanat in en grej nämligen. Får se om jag hinner bara.. Har inte heller världens tålamod när det kommer till shopping. Fort ska det gå och inga väntetider, annars får det va..

2009-11-13
09:44:46

TGIF!
"Gör en kopp te för om 5 min är det telefonfika!"
Älskar när vi hinner med dem fikorna. Inte ofta då vi båda är rätt upptagna och när vi väl är lediga är vi slutkörda. Nu är en weekend uppe i Stockholm planerad om ett tag och det ska bli så mysigt!

Anyway, sitter med en bunte papper där det står budget i feta bokstäver och försöker ta mig igenom dem. Det ser ju jäkligt bra ut det lilla jag fattar. Dricker dagens första nespresso (te i morse) och lyssnar till tvättmaskinens bullrande ljud. donar lite i hemmet och har tagit fram kvällens middag ur frysen. Ska för första gången på säkert 3 år äta lövbiff. Ska inte misshandla den i stekpannan som många gör utan försöka mig på något helt annat. Gott vet jag redan nu att det blir, det är ju jag som gör det ;-)

Igår blev det en sen fika på Grand Coffe med bästisen. Yogite och maracoons. Har seriöst fått dille på dessa dyra små godbitar! Kanske skulle våga sig på att baka egna?
Fick stövlar omklackade och köpte en ny primer från Smashbox då den gamla var slut.
Hann till och med mysa en liten stund i soffan med kärleken innan det var dags att sova.
Känns som vi aldrig ses mer så det sak bli skönt att åka till köpenhamn på söndag med honom och bara vara med honom.

Nu däremot blir det til latt  hänga tvätt, föna håreto, damma och dammsuga och ringa frisören för ombokning av tid.

Ciao!

2009-11-11
11:22:22

Jag vill dit igen

2009-11-11
11:20:04

LessaLin


Mini kommer väl mörda mig för detta. Men hon är så söt och igår på sjuhuset kom tankarna tillbaka om jag när var riktigt sjuk som tonåring.
Det skiljer några år mellan oss två kan jag börja med att nämna.
Under hela högstadiet låg jag mycket på sjukhus pga min sjukdom, ofta blev jag akutinlagd efter läkarbesöken jag var på och låg i princip på sjukhus i all fall en gång i månaden. Alltid skulle hon följa med på sjukhus besöken för att vara på den säkra sidan om att jag också följde med hem. Varje gång jag skulle sövas så fick hon också ledigt från förskolan/skolan för att följa med och sitta i min sjukhussäng påväg till narkosen. Medan jag låg sövd var hon och mamma på lekterapin och lekte med andra barn. För henne var det vanligt att vara omkring sjuka barn där och det har verkligen format henne som människa.
Hon gnäller aldrig den damen.
Hon har varit med om så mycket trots sina unga år som hon aldrig hade behövt egentligen men det har format henne till något fint.

2009-11-11
11:07:08

Today I´m not a Mac-person


Jag får inte kläm på att rotera bilderna när de ska läggas in i bloggen. Well well. Kjoldag och jag kommer frysa häcken av mig påväg till jobb så får värma mig med lite värmeljus sen. Men jag är så fasligt trött på mig själv och mina jeans!
Alltid går jag i dem. Jeanstjej något fruktansvärt. Nu har mina Ralph Lauren jeans gått sönder pga intensivt användande och jag lever i mina svarta Acne Hex. Ett par mörkblåa Acne Kex kommer införskaffas snart frågan är bara när. Ska försöka vänta till efter min födelsedag då man aldrig vet vad man får då.
Nåja, kjoltyg idag!
Dock kan tjocka strumpbyxor vara något att investera i snarast för att slippa förkylningar.

Idag fyller hunden år. 4 bast! Hon beter sig som en valp fortfarande och ser ut som en hittehund från Spaniens mörka bakgator. Dags att beställa trimtid till henne tror jag!

Nåja, känner mig som en ungdom idag. Återigen. Läkaren ringde mig på jobb i måndags och meddelade mitt låga blodvärde och plötsligt insåg jag varför jag darrade när jag skrev, gick med konstant huvudvärk och blev yr så fort jag reste mig upp snabbt. Har gått och inbillat mig att det berodde på mig enorma kaffeintag (jag vet jag är fasligt blond ibland!) men nu stod det ju klart att det var att jag hade lågt blodvärde. 74 närmre bestämt. Så det var bara att meddela Mr B att jag ej kom morgonen efter då jag skulle få blod på sjukhuset.
Piggnade verkligen till på sjukhuset igår. Scrappade nästan klart ett album, läste ut en bok och lärde känna en otroligt trevlig kvinna i sängen brevid.

Har suttit och fört över alla bilderna i macen till den externa hårddisken nu och letar reda på lite bilder som skall framkallas. Det har blivit några bilder på hästen känner jag och lär bli några till i veckan då jag ska spana in hennes nya granne i boxen bredvid. En shettis på 5månader!

Just nu känner jag en enorm saknad efter mina vänner och några maracoons (stavning). De är så ljuvliga!

2009-11-11
10:49:27

Ussan

Visst är Mini söt i rött?

2009-11-09
10:21:42

Chi san
http://www.nyfikenvital.org/files/images/chi-san-rysk-rot-rosenrot.jpgJag är ett stort fan av naturläkemedlet Kan Jang. Shottar av det så fort jag känner minsta lilla rinning i näsan eller att det river lite i halsen. Och jag påstår att det funkar, i alla fall på mig. Lurar åtminstone min kropp att allt är bra och fortsätter som vanligt till nästa gång jag känner mig hängig, då shottar jag igen. Så fortsätter jag till den dagen jag känner att jag har några dagar över att vara sjuk på. Då låter jag allt bara komma.

Nu finns det tydligen Chi san också, samma sak fast istället för förkylning så blir man pigg av detta. Red Bull a lá naturläkemedel skulle jag påstå? Det funkar. Luktar något fruktansvärt dock men det funkar. Snabbt också.
Borde tagit den där shotten för någon timme sen men istället blev det sovmorgon. Väl behövlig i och för sig efter över 9dagar med full fart.

Nåja, nu pigg och full med engeri för att gå den där långrundan med hunden och göra vid mig för jobb och fixa här hemma.