Lilla Rara Sara

2012-02-20
15:28:03

Måndag..
En långpromenad ger en snarare engeri än tar på krafterna. Även om jag räknar med foglossning senare så får jag ta den hemska smärtan. Energi behöver jag!
Har fått min hemtenta rättad och konstatera att det gått riktigt bra trots att just det avvsnittet inte ligger inom mitt intresse..
Nu blir det att läsa några sidor och sedan att dammsuga..
När energin tryter igen så blir det att återgå till mina funderingar kring livet. Vänner, framtid, familj och livet i sig själv..

2012-02-19
11:48:41

Sara och maten..
Jag är verkligen ingen ätarmänniska. Jag äter väldigt dåligt och det bästa målet under dagen är middagen. Lunch ibland och en slarvig frukost. Detta är oacceptabelt nu när jag är gravid så försöker verkligen att äta oftare och småäter en del för barnet skull.
Helgerna däremot är kluvna. Samtidigt som jag älskar att ligga och bara vara i sängen och mysa fram till lunch så är det verkligen inte bra för mitt blodsocker.
Det får mig att gråta över minsta lilla.. Nu efter tre syltmackor och kaffe så känns det bättre. Förutom ångesten att jag egentligen hatar sylt på mackor. Det är ju hemskt!
Nåja!
Dags att starta denna sena söndag.
Sen ska jag försöka bli bättre på att uppdatera med!

2012-02-14
10:28:56

120214
Tröttheten verkligen hänger över mig, trots att jag periodvis känner mig utvilad och pigg i kroppen så orkar den inget..
Vill så mycket just nu att jag blir frustrerad.
Idag är ändå en mycket bättre dag än gårdagen. Då var det värk och jag stannade i sängen. Det är egentligen en toppen dag när jag tänker efter. Fick sova ut och vid lunch hade jag ett samtal med min idéspruta till man som gjorde att jag fick mer energi och kunde ta tag i studierna.
Lite småpyssel i barnkammaren samt övriga hemmet har också hunnits med.
Strax blir det att ta tag i middagen och vika tvätt.

2012-02-10
11:16:10

Vart har jag tagit vägen?
Frågar jag också mig.
För inte är det i böckernas värld. Tyvärr har jag upptäckt att diciplinen inte är den bästa när man inser att man har lätt för något. I alla fall inte hos mig. Nu har jag som tur var bara 12 dagar kvar innan det blir lite roligare så jag får helt enkelt stå ut och få detta klart.
Något som verkligen hänger över mig är tröttheten. Hjärtat i magen ser till att jag sover så lite som möjligt på nätterna och är död om förmiddagarna.. Effektiv är nog jag inte är längre. Nåja, allt rullar i alla fall på bra så jag ska inte klaga och har världen goaste hund som sällskap.
Nu väntar jag på att sotaren ska komma så att jag senare kan åka och veckohandla!