Lilla Rara Sara

2009-04-30
23:38:33

End off the evening

Kvällen blev sådär vårigt perfekt. Satt på balkongen, grillade och åt god mat, pratade, drack gott. Sedan kom vår gode vän och vi grillade bananer till efterrätt. Oatleyglass och chokladsås till. Gin&Tonic blandades och vi satt där ute och småsnackade.
När det blev för kallt tog jag på mig lite mer kläder och gjorde en till GT haha.

Då vi alla var lite sega efter en intensiv vecka så såg vi film. Kultfilm. Cannonballrun. Tänk om man hade en sån bil som tjejerna där kör med.. Mumma! Provsmakade även Estrellas nya chips Sourcream & Dill. Där har de lyckats! Mina nya favoritchips för de få gånger jag äter det. Jag får vänta tills tidigast nästa vecka då de kommer ut i affärer. Men den som väntar på något gott ;-)


Nu blir det sängen. Tröttheten har smygit sig på mer och mer under kvällen och i morgon blir det upp hyfsat tidigt. En rejäl promenad med karln och hunden vaknas.

2009-04-30
13:38:07

VALBORG!
Har inte reflekterat så mycket över att det är Valborg idag. Allt har bara flytit på som vanligt. Häcken full med andra ord..
Jag har aldrig varit nån som festat mycket under valborg, tycker mest blir kaos då så det är väl därför jag inte lagt så mycket tankar på just denna dagen.
Ikväll blir det god mat och ett gott vin. Vi ska dricka vitt och grilla fisk, karln och jag. Fira att veckan är över och att vi har en lång helg framför oss.

Ser fram emot helgen och allt vad den kommer att innebära. Har några härliga men hektiska dagar bakom mig så det ska bli skönt att kunna umgås med vänner ute i solen under helgen.
Ska även ta och lägga ut bilder i dagarna på vad som hänt på sistone. Har bland annat varit hos min hovflorist (du är så Söt Kisen!) och fått med mig hem massa blommor och växter!

Hoppas ni får det trevligt ikväll vad ni än skall göra!


Och så RIKTIGT längtar jag till sommaren nu! Juni, Juli Augusti. Bröllop, Examen, Stockholm, Båstad och Gotland

2009-04-27
20:07:26

It´s all about that
Nu i efterhand känner jag mig ganska dum som varit igång i ett hela dagen, varit alla till lags, hjälp, fixat och donat. Fick i alla fall lite fixat själv också. Tvätt och bakning. Det märks att jag har lågt järnvärde för jag är helt slut och har egentligen varit det större delen av dagen. Hittade reservtanken med hjälp av Red Bull ;-)
C hade än en gång bakat så när vi alla sågs så dracks det the och åts kanellängd. Mumma!

NU blir det fika med karln framför tv innan vi går i säng. Uppe med pannlampan som vanligt igen i morgon.
I morgon blir det sjukhuset hela dagen och på hemvägen ska jag se om jag hinner inom Nova Lund och Spirit där. Är lite sugen på en Odd Molly klänning till bröllopet. Dock verkar det som både mamsen och syster mini kommer köra på Odd molly med, märks att vi e släkt!

2009-04-27
10:14:52

Med pannlampan inne i ekorrhjulet
Redan kvart i sju i morse försökte jag logga in på Blogg.se men lyckades inte. Hade satt mig på kontoret med en kopp rött the och tänkt blogga men nooo!

Var uppe med pannlampan i morse som Matte brukar säga. Kvart över sex var jag redan påklädd, fixad och hade ätit en lugn och lång frukost. Tredje maskinen tvätt är snart klar och jag har redan cyklat till Maxi och handlat. Har ringt och fixat med sjukhuset och hundvakt. Kommer blir på sjukhuset hela dagen i morgon segt men jag kommer bli pigg i alla fall :-)

Nu är det stora dilemmat för mig om jag ska baka kanelbullar innan kursen börjar efter lunch eller om jag ska ta det lite lugnt...
Har i alla fall en stor kopp the framför mig igen och ett samtal med killkompisen som gått o blivit STCCmeck på gamla dar :-)
Fast det kanske jag kan återuppta medans degen jäser?

2009-04-26
21:06:47

När katten är borta dansar råttorna på bordet








(bilder från Nina)

2009-04-26
20:56:33

Sunday evening
Så var helgen till ända, var gräsänka då karln var på galej med grabbgänget.
Syster Mini tog tillfället i akt och sovde över, såg på tjejfilm, åt Ben&Jerry och mös i fredags. Lördagförmiddag så fick vi ut och fotograferade och mötte sedan Nina som vi gick ner till stan med. Syster gjorde sina inköp, i form av väska. Nina inköpte sitt vanliga Tania vin (du e så söt snäckan!) och jag impulsköpte ett nytt flätat skärp från Angelo på Zebra samt ett doftljus från DAY. Luktar mys!
Vi fikade också på nya Waynes på Rådhustorget. Så himla mycket mysigare än det på Stortorget, en fantastisk uteserveringe har de! Drack en underbar Lemonade och tog en törkeysandwich!

Under kvällen blev det fest här hemma med tjejerna. Drack massa vin ochCosmopolitans. Sen blev det Helsing och Telegrafen.

Vaknade halv sju i morse av att Elsa låg tätt intill mig. Hade en sådan morgon jag sällan har numer. Där man ligger och drar sig, tittar på tv i sängen och bara chill. Promenerade med Nina (så härligt att vi är grannar nu!) och köpte mat på Aldas och mötte upp Emma utanför mig igen. Hon skulle hämta det halva bohag hon lämnat hemma hos mig igår.
Solade därefter på balkongen en timme och bakade kavring till i morgon bitti.

Nu ikväll har det blivit en massa telefonsamtal hit och dit och fix med möhippa. Gossip Girl och längtan efter karln. Om nån timme kommer han hem.
Vi är vana att vara ifrån varandra en del så det där med att vara ensam en del är helt ok. Men just den där sista dagen är jobbig, då längtar jag något fruktansvärt mycket efter honom. Inser när vi är ifrån varandra hur mycket jag älskade denna människa. Hur rätt allt känns. Vilken tur jag har som hittat honom!


Elsa aka Bodyguard när karl är väck. Börjar bli lite frustrerande att hon är så vaktig när han är borta och till och med ska med mig in på toa.. Men hon är väl rädd att jag med ska lämna henne sötnosen.


Jag i mina smartisglajjos och nya bältet.

2009-04-22
11:47:38

On Air
Fixade the i kaffemaskinen, rött  och ringde V. Långdistans fika. Mucho to talk about. Love my friends and the way they make me smile.

2009-04-21
20:02:33

The Sun has no Fear




För en gång skull känner hon ett lugn. Värme, som en varm thekopp. Solen håller på att gå ner utomhus men de märks inte. Smärtan hon bär på i vanliga fall känns inte just nu. Den får inte plats. får vänta på sin tur. Värmen och ron fyller upp den sargade kroppen saka men säkert. Hon fylls upp och kroppen avger ett leende på läpparna.

2009-04-21
13:48:08

Eyes of a Tiger

2009-04-21
09:44:18

Miss Nice
Efter frukost idag blev det dags att baka ett till bröd. Det igår blev jättegott och lovade mamma att göra ett till henne med. Sitter och kollar bussar ut till föräldrarna så jag kan åka dit så fort brödet är klart. Kanske hinner gå en runda med hundarna innan mamma ska iväg och jobba...

Vad ska ni göra idag?

Nu ser jag fram emot helgen trots att jag har en härlig vecka framför mig. Fredagen! Kan den inte bara komma?
Massa vänner ska hinna träffas och Mini ska sova över bland annat!

Nice socks from Sandra :-P

2009-04-20
21:06:44

Känner du igen den R?
Efter kursen idag så cyklade jag inom Egoo och köpte mig min första tunika. Givetvis skulle den på direk när jag kom hem och då jag är rikigt ovan vid lösa plagg så har jag fastnat i ALLT!

Cykelsadlen när jag skulle hoppa av cyklen, kökshandagen när jag skulle gå ifrån köksbänken...

Är inte alls mycket för just tunikor i vanliga fall.
Det är sådant man döljer en gravidmage med (om man nu fått för sig att dölja något sådant fint). Kanske bättre ord med, det är i en tunika en gravid mage får plats. För tunikor har en tendens att vara Stora. 
Nåja lite svängrum för magen är det i alla fall och det kan inte skada att ha ett sådan plagg i garderoben ;-)
Sen är det ju inne med haha! Och tunikan är fin! Och grymt skön! Snygg med ett bälte i midjan till sen också så den markeras.
Nog tjatat om den. Lite ovant bara..

Karln hade rosor med sig hem idag och efter middagen följde jag med honom på cykel till hans träningen och cyklade sen vidare till Maxi. Ingredienser till bröd skulle inhandlas. Bikarbonat, Rågsikt m.m..
Fick tidigare idag recept av C på bröd som skall testas. Blir kvällsfika med gott pålägg när Ballar av Stål går på tv.





ps. Köp skorna så är vi kvitt ;-)

2009-04-18
15:15:50

Rut m.fl?

Fredagen var lugn som långfil. Krängde för första gången på år och dar en chipspåse all by myself! Hyrde filmer med karln och bara tog de lugnt. Kan berätta utan att säga för mycket att det har hänt väldigt mycket på sistone, speciellt igår och vi var båda helt slut i huvudena.

Vaknade redan vid åtta och låg och läste en timme innan mina tankar tog över och jag slocknade av utmattning i hjärnan typ... Gick upp långt senare och gick ner en runda på stan i jakt på ballerina skor. Mötte upp bästisen som fick agera smakråd :-) Gör allid bra köp i hennes närvaro haha!
Blev ett par bruna från Vagabond. Brunt är mitt svarta!

Bästisen hade för övrigt köpt en jättesöt tunika/blus från märket Rut m.fl. Vet någon här om man kan köpa kläder från det märket på någon webshop?
Jättekul att det börjat säljas lite här i stan i alla fall men hade varit kul o se om det fann någon webshop som hade mer!



Hoyan som hade knoppar som liknade porslin har börjar blomma!

Nu blir de en cykeltur till MAXI innan jag lägger mig på balkongen!

2009-04-17
12:52:49

TGIF!

Fick uppleva hemsk mensvärk under morgonen och hade stora tankar på att stanna i sängen hela dagen.
Kom efter en halvimme eller två på andra tankar och fick utan större svårigheter med mig bästisen ut på promenad. Ett stopp på Espresso House i Norra Hamnen för Frapino köp blev det innan vi gick vidare. En espresso i och lite choklad så var Frapinosarna som gjorda för oss!
Var ute i näsan 2 timmar, gick i solen och det var så skönt!

Eva Karin ringde och gav besked att jag nu kan börja med min nya medicin. No more Miss Pain för me! Kommer räkna dagarna tills jag får åka ner till sjukhuset och få påbörja det! Nu däremot blir det en liten cykeltur och sedan vila vila vila! 

Annars? Helg och det ska bli så skönt! Ska bara ta det lugnt. Läsa, sola, äta gott! Vad ska ni göra?

Filippa K från topp till tå.
Skärp från MQ, sunshine.


Jättekul med alla nya läsare! MEN ni får gärna skrivas något så man får lite gehör...

2009-04-16
21:44:50

Man kan ju inte göra allt

Har varit på Motormässan i Malmö där det varit VIP/pressvisning för nya Ferrari California. Riktigt trevligt. Den vanliga mässan var öppen under en del av tiden men speciellt inbjudna fick komma in bakom de röda repen och mingla bland Ferrari och Maseratibilar, dricka champange och äta från en urgod buffé.
De serverade champange och ett gott rödvin som jag föredrog är ingen fantast av skumpa. Buffén var italiensk och grymt god, sedan gick några tjejer runt och serverade chokladpraliner. Mumma! Allt mitt bland bilarna medans en sångare gick och sjöng bland oss.
Bilarna är verkligen något speciellt och ingen kan väl säga emot när jag säger att det är något speciellt när man startar en Ferrari? Sen är det också något speciellt att åka i en, när föraren verkligen kan köra bil!
Maserati kan jag en uttala mig om då jag aldrig åkt en men alldeldes för många med pengar köper bilar de inte kan behärska..

Tackar svärfar för att jag fick möjligheten att åka ner för lite god mat och vin. Du missade verkligen något men jag däremot hade rikigt trevligt ;-)
Bilder blev det inte alls som jag planerat. Kameran glömdes bort i väskan när vinet kom fram och jag hade full upp på att titta på bilar haha!
Jag som har som regel att aldrig dricka på en vardag... Vilken karaktär!

2009-04-16
09:46:42

Min växt blommar!
Köpte den på Blomsteränglen är vi flyttade in i somras och nu blommar den. Egentligen så brukar den här växten stå i en båge men Lizette satte den i en hög kruka istället och det blev så mycket snyggare!
Tycker blommorna ser så härligt porslinsaktiga ut.

2009-04-16
09:16:30

Bara bara Torsdag
Sitter med en kopp Finezzo, läser Afonbladet på nätet och lyssnar på radio. Ska strax gå en lång runda med Elsa innan jag ska ta tag i tvätten. Vika tvätt. Urtråkig...
Försöker komma på saker jag kan göra i stället, för att skjuta fram tvätten. Då blir de bara mer stress så får skylla mig själv. Men det är roligare!

Bästisen hade biscotti med sig hem tilll mig igår, satt och solade på balkongen efter min kurs. Pratade om ditten och datten och löste världsproblemen som vanligt. Sverige/Världen/whatever hade varit sååå mycket bättre om vi fått bestämma haha!
(Och L om du läser detta, vi får se till att lösa en öl/fika/whaever snart alla tre! Kan även tillägga att alla mina blommor mår förträffligt!)

När hon gått grillade jag lax, koka ris och fixa en urgod sås med soltorkade tomater i till karln och mig. Följde sedan med honom på sin träning. Första gången jag suttit som flickvän och glott på när karln tränat. Kändes lite töntigt att sitta där men det var i alla fall intressant och se är de slogs :-)
Innan dess, långt tidigare på dagen förvånade jag mig själv. Sa till på skarpen, kritiserade, sa förslag till förbättring och fick någon att ursäkta sig. Har nog aldrig hänt att jag varit den som gjort det. Inför så många...


Nej! Nu måste jag se till att allt blir klart ,halv elva är de fika med tjejerna och ikväll är det pressvisning för nya Ferrarin och vi är inbjudna. Däremellan kommer allt vara i dimma av panodil, plugg och lillasystern.

Då blogg.se strular med bilderna idag så blir det inga bilder...

2009-04-14
12:30:03

Dagar som dessa
En kopp nespresso med den vinröda kapseln och choklad gör mig sällskap på mitt tillfälliga kontor. Köksbordet. Kontoret är stökigt och fullt med saker. Allt-i-allo-rum just nu (blir nog lätt så med extrarum) och jag orkar inte ta tag i det bara för att jag ska plugga lite..Näääpp!

Numer har jag dåligt samvete för varje kvart jag tar som sovmorgon. Så mycket jag kan hinna med om jag går upp halv sex. Så många koppar gott kaffe. Så mycket tid jag inte vill ska gå till spillo. Blir tokig på all vila jag har numer. Måste vila för att orka men gud så tråkigt! Jag är inte sådan som kan sitta/ligga och rulla tummarna och låta tiden gå.

Idag har jag än så länge kunnat varva allt med lite vila. Eller snarare att vilningen får bli framför datorn efter plugg och innan cykeltur i det härliga vädret till kursen. Älskar min cykel. Så smidigt! Cykelkorgen rymmer precis en stor matkasse och min lilla burberryväska och sadlen är skön, inget ont i rumpan här inte!
På hemvägen ska jag se om jag inte hittar en morgonrock i vit frotté nere i stan. Ett sätt att förlänga hotellvistelsen kanske? Haha!

Gillar att våren har kommit och än så länge så fungerar min allergimedicin, får se hur det blir när björken slår ut...
Allt känns så mycket bättre då, lättare. Nog för att jag reflekterat över mycket under vintern och kommit fram till en del men just nu när solen sicker i ögonen och bränner ens näsa så kan jag säga att jag verkligen inte är sur/arg/whatever på någon. Vill inte någon illa eller har några onda tankar. Vad gör det för nytta liksom? Vad ger det mig? Förutom ett mörkare moln kring mitt huvud? Och vem passar i det?


OK, jag är ingen mästerfotograf, men det är rysligt kul att fotografera bilarna på mässan och att leka med kameran. Övning ger färdiget right?
Här är Batmobilen förresten. Ni vet, da-da-da-da-da-da-da BATMAN!

2009-04-13
21:58:08

Min Påsk
Tänkte avsluta dagen med att föra över bilderna från helgen samt kika på dem i datorn...

Har haft en underbar påsk som jag kommer leva på länge. Överraskades redan i fredags när jag kom hem, på sängen låg några outfits som karln val ut tillsammans med söta  Emma. Tog på mig en utav dem fick order om att sminka och fixa håret och sätta mig i en taxi som väntade utanför huset. Åkte ner till en underbar liten italiensk restaurang i stan där vi åt en 4rätters middag och drack massa rödvin. Urmysig förlovningsdag!
Sen kom M och Bulan hem till oss och drack lite öl innan de drog med oss ut på race.

Under lördagen hann jag med en fika med tjejerna och en runda inom systembolaget för lite Coronas innan de var dags för att laga middag. Kalops med potatismos och sötpotatis. Långkok med andra ord och jag spenderade stor tid på balkongen med Stieg Larssons Luftslottet som sprängdes
Åt middagen på balkongen med en kall corona innan vi såg Red Baron på dvd med Matte och åt godis.

Igår och idag har mestadels spenderats på hotellrummet. Massa mys, champange, coronas, bad, god mat, tryfflar. Ett stort rum med bad och stora fönster mot sjön hade vi fått. En riktigt härlig utsikt, speciellt när det blev mörkt och all belysning  tändes..
Tidigare igår var vi på bilmässan på Elmia uppe i Jönköping innan vi drog oss mot hotellet.. Riktigt kul och tog massor av bilder. 2009års trend verkar vara vita fälgar... 

Kom hem till Helsinborg för några timmar sedan och har hunnit äta glass med M, Bulan och några killar till nere på gröningen. Pecannötkolaglass. Mumma!




Tycker Loaded (mitten) är så jäkla snygg! Mer bilder lär ni nog få se de närmsta dagarna :-P

2009-04-10
12:14:13

My new thing
Upptäckte igår att det var en enorm frihet att cykla. Kunna ta mig från en plats till en annan utan att det gör ont och utan att vara lat och ta bil eller buss.
Efter en god middag på balkogen så följde karln med mig och ut cykla på cyklen som han hämtat hem åt mig. En svart Skeppshult :-) 
Kan tilläggas att jag knappt cyklat sedan jag blev sjuk med lederna 1999 så är rätt osäker samt att jag svänger likt en finlandsfärja!
Kul var det och just att känna att jag rörde på mig utan smärta var underbart!

Så idag blevde en cykelrunda all by myself till Maxi på Berga för inhandling av middagsmat till i morgon.

NU däremot blir det lunchgrillning!

2009-04-09
11:05:22

Med båda klackarna på jorden

Igår var det så fint väder att efter vi ätit middag på balkongen så stack vi iväg med med F så jag fick fotografera lite bilar. Det kommer bli en del bilar den närmsta tiden, Elmia i helgen och nästa vecka ska jag på ett event där den nya Ferrari California skall presenteras.
Då får kameran hänga med!

Sen hoppas jag kunna följa med på någon kvällsträning på Ring Knutstorp när Karln, svärfar och grabbarna skall köra med sina racebilar. Åka med i nån av bilarna har svärfar lovat att jag ska få göra i maj, bara jag mår bra tills dess...
Det är inte alla dagar man får åka med nån som kört som proffs för Renault. Den gamla han kan!

Nu blir det däremot en racerunda med dammsugaren sedan ska jag vila igen.. Läkaren ringde nyss med tråkiga nyheter och bad mig at vila.
Kanske om tid finns så blir det cykelköp idag (jag vet att det är ett jävla tjat om den förbannade cyklen men den är fin!)

2009-04-08
16:55:47

Småsakerna

Jag älskar att gå och handla mat, det är nog för att jag aldrig följt med mamma och papappa och handla när jag var liten. Lite svårt att storhandla om man redan har en affär liksom...
Gillar att gå  bland frukten och grönsakerna och plocka på mig fina råvaror. Hellre lite bra råvaror än massa skit. Bra för kroppen med (om man bortser från korven på bilden haha).
Årets sista semlor köptes hem från konditoriet med, världens bästa bästis kom ju förbi och höll mig lite sällskap på balkongen där vi hade nästan 18 grader varmt!

Ett gäng tulpaner fick också följa med hem, piggar upp så mycket och det har behövts efter ett par jobbiga dagar..

Nu ska jag strax till cykelaffären igen med sambon i släptåg och kika på cyklen sedan väntar middag!
Innan dess ska jag försöka hinna renskriva allt jag skrivit idag...

2009-04-08
16:40:05

Outfit of the day.. typ


Lilla Elsa och jag.

2009-04-07
16:26:07

This is the day [edit]
Trodde aldrig att jag skulle känna sådan här smärta igen. Nog för att jag har ledvärk och har ständig ledvärk men så tar jag också smärtstillande som lindrar.. Men att sluta med dessa i väntan på ny medicin.. Jag hade glömt hur riktig smärta var... Känns inte som mycket kan hjälpa just nu. En sömntablett kanske?

Skämt o sido..
Har farit runt med mamma idag. Köpt choklad, handlat mat och även kikat på en ny cykel till mig. Den jag har nu fick jag  när jag gick i femman.. Nog för att jag kan cykla på den fortfarande (har ju inte växt så fasligt mycket, kortis som man är..) men känner att jag vill ha en uppdatering...
Men vi får se hur jag gör, finns så mycket annat jag med vill köpa.. nya skor, kläder (som alltid haha), plånbok m.m

Längtar i alla fall till helgen nu.. Förlovningsdag ena dagen, hotellnatt den andra och massa mys. De sa visst att det är påsk med...


Har satt mig i soffan med fötterna på divanen, en kudde under benen och dricker onyttigt. Datorn i knät middagen i magen och D.H på tv ikväll. Nice!

Har funderat på vart jag ska lägga alla kläder jag stuvat under, som jag inte använder mer. Sälja kanske?Ge till Mini?

2009-04-07
09:03:42

Some days are diffrent
Är så glad att vår balkong kommit i ordning nu. Har även fixat  till kärleksörten som står där men mer blommor tror jag inte det kommer bli, eller jag har inte bestämt mig ännu.
Efter att ha pluggat några timmar i går så la jag mig på balkongen i en av våra två solstolar och sov en stund och pratade i telefon. Tror att det även blir frukost där ute nu om en stund innan mamma kommer och hämtar mig och vi ska åka och köpa massor av choklad. Årlig utlykt :-)

Helgen som varit har innehållt blandade känslor. Karma skulle väl de som tror på sånt kalla det och le..
I lördags hade Svärmor en jättetrevlig middag med god mat och massa kaffe (fast i slutändan så var det bara hon och jag som sprang mellan Nespressomaskinen och matsalen.. Träffade E&H och deras två urgulliga barn. Lille J var hur go som helst och Lilla M så söt. Men det är liksom skönt med den lilla stunden med dem. Känner att jag inte alls vill ha barn själv. Inte nu i alla fall och jag vill allra minst stressa in i något. Finns så mycket annat och göra och hinna med. Barn är jättehärliga och goa men som det är nu så har jag inga problem med tanken på att aldrig skaffa barn heller...
Efter middagen i lördags så umgicks vi med M som vanlig :-)
Söndagen vill jag knappt minnas, jaag vet inte ens om jag ser fram emot påsken längre.

Neeej.. frukost nu.Ute!

2009-04-03
10:29:54

Small things
Trodde att det skulle vara svårt att komma upp i morse.
Middag igår hos svärföräldrarna för att fira svärmor. Ett antal koppar nespresso kaffe som vanlig när vi träffas. Denna gång indroducerade vi även svågern i nespresson, kapslarna och dess härliga smaker.
Drack slut på all hennes koffeinfria (bara jag som dricker det haha) så funderar på att ta med mig några egna nästa gång. Koffeinfritt är bäst på kvällen.

Upp kom jag iaf (och det relativt lätt om man bortser från snozzningen som varade nästan en timme), åt gröt till frukost och hade jordgubbar från mormors trädgårdsland på. Tränade 45 min och gav mig ut på en powerwalk även den på 45 min.
Gjorde misstaget att fråga om min vikt när de vägde mig på sjukhuset i onsdags. Givetvis har jag nu hängt upp mig på vikten, trots att mitt BMI ligger på 19,7.
Jag tycker inte att jag är tjock eller så.. Det är bara att jag vill ha en annan siffra som min vikt.. Förstår ni?

NU blir det lite fix här hemma innan det är dags att för en stund åka norrut i Skåne.

Elsa tar sin förmiddagslur efter powerwalken



skjorta från hm och jeans från True Religion

2009-04-01
19:01:47

Day after day

En dagens i form av färsk pasta och mina hemmarullade köttbullar och givetvis parmesan.

En annan med Filippa K, Gina Tricot och Zara.

Nu ska jag äta upp min middag innan detä r dags för powerwalk. Lite i senaste laget för middag då men har knappt ätit något (om man bortser från alla våfflor mamma bjöd på).

2009-04-01
15:52:30

I´m trying
Igår blev det en tur till Malmö. Provkörde Lexus rx400 Hybrid då vi fick den som hyrbil. Tog sedan en lång frukost/fika på Lilla Torg för att sedan gå loss på Zara. Trodde jag.. Tappade lusten helt när jag kom innanför dörrarna trots allt fint som fanns i butiken. En svart kofta (man kan aldrig få för många) blev det i alla fall.

Provade ett par ursnygga skor (man kan aldrig få för många) på Rizzo med kilklack. Tur i oturen så fann de inte i min storlek ;-)
Det blev även några plagg från Filippa K och en present till svärmor som fick följa med hem. 
Middag med karln och M följt av ommöblering (tack killar!), Desperate Housewifes och Motorjournalen innan M åkte vidare.

Och nu lite mer personligt. Vill du inte läsa, låt bli ;-)
Idag gick jag upp i ottan. Allt för att hinna med min dagliga kopp morgonkaffe. Åkte sedan ner till Universitetsjukhuset i Lund för att som vanligt känna mig jättesjuk i en timme.
Har blivit alltför bra på att dölja min smärta för både omgivningen och mig själv att det nästan kommer som en chock när läkaren undersöker mig och jag ligger och skriker av smärta när hon går igenom lederna.
Samtidigt  vill jag inte gå runt och känna mig sjuk. Det är ju inte jag. Jag vill inte förknippas med min sjukdom, ändå är den en  sådan stor del av mig...
Då jag körde bil ner ensam så kunde hon ej ge mig cortison sprutor (man måste nämligen avlasta leden efter att ha fått sådana sprutor), vilket jag var glad för då jag hatar det.
Hon kunde räkna till sju leder som var i akut behov av cortison. Det fick bli tabletter då jag som sagt körde bil, en hög dos också då jag nu ska sluta med min gamla medicin.
Det måste gå minst en månad från att jag slutade med den gamla till att jag börjar med den nya medicinen. Under tiden räknar jag med mer smärta än vanligt och mer cortisontabletter.
 Det kommer ta på min ork och jag vill absolut inte isolera mig från omvärlden bara för att jag mår dåligt. Det är bara det att jag kommer inte orka lika mycket.
Ska intala mig själv det. Både att jag inte ska isolera mig och att jag inte kommer orka lika mycket. Det är svårt när man helst vill vara som alla andra...
Nu har jag varit ute med mamma och hundarna. Låtit dem leka av sig riktigt och njutit
av vårsolen, är den här för att stanna mån tro?

I morgon blir det möte och förhoppningsvis en lunch med Fina :-)